Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАГНІЙ З ВІТАМІНОМ В6 SOLGAR MAGNESIUM WITH VITAMIN B6

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Крихкість кісток
  • Порушення циклу сну
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Занепад сил
  • Ламкість і непрохідність судин і артерій
  • Втома м'язів, крепатура
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Магній з вітаміном В6 Solgar Magnesium With Vitamin B6 фото
ОПИС

Магній з вітаміном В6 Solgar Magnesium With Vitamin B6

Про важливість та необхідність вітамінів і мікроелементів в організмі можна говорити нескінченно. Вони завжди необхідні в потрібній кількості. Нестача корисних компонентів призводить до проблем зі здоров'ям. До таких важливих елементів відносяться магній і Вітамін В6, які стали основою таблетованого комплексу Магній з вітаміном В6 Magnesium With Vitamin B6 від американського бренду Solgar. Це біологічно активна харчова добавка, яку рекомендують приймати людям при нестабільному стані нервової системи, порушення сну, м'язових болях, крихкості кісток. Вміст магнію в Баді забезпечує оптимальне всмоктування кальцію і його транспортування в кісткову тканину для максимальної мінералізації. За допомогою магнію стимулюється виробництво внутрішньоклітинної енергії, і підтримується баланс нервової системи. Додавання в формулу комплексу Вітаміну В6 сприяє зміцненню нервових тканин і відновлення волокон для поліпшення провідності нервових імпульсів. Співдружність магнію і вітаміну В6 - це потужне знаряддя в боротьбі з нервовим напруженням, стресом, головними болями і поганою прохідністю кровоносних судин. Продукт відноситься до розряду кошерних, підходить для прийому вегетаріанцями. Не є ліками. Потрібна консультація лікаря. Унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
Комплекс таблеток Магній + Вітамін В6 створений для боротьби з нервовими розладами, при підвищеній нервовій збудливості, порушенні кровообігу через поганий відтік крові, занепаді сил, депресивних станах, слабкості м'язового корсету і підвищеної чутливості сполучної тканини.

Властивості
Харчову добавку Magnesium With Vitamin B6 від Солгар рекомендується придбати для зміцнення і підтримки кістково-м'язової тканини, підвищення міцності кісток і м'язів, нормалізації кровопостачання шляхом усунення непрохідності судин, зниження рівня тривожності і депресії, поліпшення настрою і підвищення денної активності.

Активні компоненти
Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) покращує обмінні процеси в тканинах мозку, стимулює обмін амінокислот, зміцнює нейронні зв'язки, відновлює нервові волокна, підвищує працездатність і сприяє гарному настрою, допомагає в повноцінному засвоєнні магнію.
Магній (магнію оксид) знижує збудливість нейронів, покращує провідність нервових імпульсів, бореться зі спазмами, покращує роботу серця, допомагає передавати кальцій в кісткову тканину, продукує кальцитонін, рятує від розвитку артриту, артрозу, остеопорозу та інших захворювань опорно-рухової системи.

Результат
Прийом унікальної харчової добавки значно покращує якість життя - знижується нервова напруга, поліпшується нічний сон, прискорюється вироблення енергії, підвищується працездатність і настрій, поліпшується пам'ять і увагу, відчувається сила в м'язах і суглобах.

Застосування
Дорослі приймають по 3 таблетки в день під час їжі. Пам'ятайте, це не лікарський препарат, перед початком прийому БАДа необхідно отримати консультацію вашого лікаря, при необхідності, скорегувати режим прийому і дозування.

Склад
Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид), Магній (магнію оксид), мікрокрісталлін целюлози, рослинна целюлоза, кремній, рослинний стеарат магнію, рослинний гліцерин, діоксид титану.

Магній з вітаміном В6 Solgar Magnesium With Vitamin B6
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.