Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛЕЦИТИН НЕВИБІЛЕНИЙ SOLGAR NATURAL SOYA LECITHIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Розлади нервової системи
  • Проблеми з репродуктивною системою
  • Інтоксикація печінки
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Лецитин невибілений Solgar Natural Soya Lecithin фото
ОПИС

Лецитин невибілений Solgar Natural Soya Lecithin

Для нашого організму в будь-якому віці важливий такий компонент, як лецитин. Він необхідний для нормальної роботи нервової системи, а також важливий для регулювання серцевої та мозкової діяльності. У ситуаціях, коли в організмі не вистачає корисних речовин і мікроелементів, на допомогу приходять харчові добавки. Концерн Солгар понад півстоліття виробляє натуральні БАДи, які швидко заповнюють запас вітамінів, мінералів і мікроелементів. Лецитин невибілений Natural Soya Lecithin від компанії Solgar стане незамінним джерелом фосфору, холіну і лінолевої кислоти, яка не виробляється в організмі, а надходить разом з їжею і вітамінами. Невибілений лецитин, який входить до складу желатинових капсул, виробляють з соєвих бобів. Боби містять комплекс фосфоліпідів і тригліцеридів. Вони складають основу клітинних мембран, і важливі для забезпечення когнітивної діяльності та здоров'я серцево-судинної системи. Лецитин допомагає підтримати печінку, особливо, при наявних проблемах або інтоксикації, допомагає нормалізувати репродуктивне здоров'я, підвищує лібідо і функцію відтворення потомства. При нервових розладах стабілізує нервову діяльність, надає заспокійливу і антиоксидантну дію на нервові волокна, береже їх від впливу вільних радикалів і стимулює процес регенерації клітин. Продукт унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
Natural Soya Lecithin рекомендований до покупки в якості додаткового джерела лецитину при нервових розладах, для підтримки і нормалізації серцево-судинної системи, зміцнення судин серця і мозку, проблемах з печінкою, в ситуаціях підвищеної інтоксикації печінки, для нормалізації роботи репродуктивної системи.

Властивості
Комплекс з лецитином надає зміцнювальний, підтримуючу, антиоксидантну дію на серцево-судинну, нервову, репродуктивну систему, нормалізує стан судин серця і головного мозку, очищає печінку від токсинів, стимулює процес регенерації клітин печінки і всього організму, позитивно впливає на волосся, зуби і шкіру за рахунок вмісту фосфору.

Активні компоненти
Лецитин - основа біологічних мембран, бере участь у багатьох процесах організму, допомагає нормалізувати нервову діяльність, зміцнити серце і підвищити мозкову діяльність, покращує процес обміну речовин і ліпідного обміну, нейтралізує дію вільних радикалів, зберігає клітини від руйнування, необхідний при лікуванні цирозу і профілактики гепатиту.

Результат
При надходженні в організм лецитину з БАДа від Солгар відзначається загальне поліпшення самопочуття і стану всього організму. Харчова добавка відмінно і швидко стабілізує проблеми з печінкою, знімає тягар і больовий синдром, допомагає знайти психічну рівновагу, нормалізувати роботу мозку і підвищити активність. Фосфор стимулює оновлення клітин шкіри, зміцнення кісток і зубів.

Застосування
Перед прийомом необхідно проконсультуватися з лікарем. БАД не можна приймати при алергічних реакціях на будь-який компонент або при особливих станах (вагітність, годування і т.п.). Добова доза для дорослих - від 1 до 6 капсул протягом дня під час прийому їжі.

Склад
Соєвий лецитин, Желатин, рослинний гліцерин.

Лецитин невибілений Solgar Natural Soya Lecithin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.