Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ КУРКУМИ SOLGAR TURMERIC ROOT EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Екстракт
Рекомендується при:
  • Мігрень
  • Виразка
  • Гастрит
  • Жовчнокам'яна хвороба
  • Тромбоз
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Атеросклероз
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт кореня куркуми Solgar Turmeric Root Extract фото
ОПИС

Екстракт кореня куркуми Solgar Turmeric Root Extract

Для багатьох людей куркума відома як смачна та ароматна спеція з характерним жовтим відтінком. Але куркума – це не тільки пряна приправа, а й продукт поліпшення здоров'я людини. Американська компанія Solgar розробила якісний продукт Turmeric Root на основі екстракту кореня куркуми. Вона сприяє покращенню травлення, нормалізує мікрофлору кишечника, пов'язує вільні радикали, протидіє віковим хворобам, ефективний як антибактеріальна речовина, сприяє детоксикації печінки, перешкоджає формуванню катаракти та формуванню каменів у жовчному міхурі, покращуючи його роботу. Рекомендовано для прийому дорослих з 18 років. Форма випуску – упаковка 60 шт.

Призначення
Ослаблений імунітет, при захворюваннях серцево-судинної системи, мігрені, виразці, гастриті та жовчнокам'яній хворобі. Тромбоз та атеросклероз. Підвищений рівень холестерину у крові.

Властивості
Куркумін є біологічно активною речовиною куркуми і відповідає за протизапальну та антиоксидантну дію цієї рослини. Куркума - це жовте коріння, що належить до сімейства імбирних. Ця рослина родом з Південної Азії і популярна в індійській кухні та аюрведичній медицині завдяки своїм перевагам. Куркумін є основною біологічно активною сполукою куркуми і характеризується протизапальними та антиоксидантними властивостями. Антиоксидантна сила куркуміну допомагає захистити клітини від окисного стресу, спричиненого вільними радикалами, дозволяючи захистити ДНК від клітинного пошкодження. Цей антиоксидантний ефект важливий для профілактики хронічних та дегенеративних захворювань.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, суміш PhytO2 X® [L-аскорбінова кислота, натуральний бета-каротин]. Рослинний магнію стеарат, діоксид кремнію.

Застосування
Дорослим як рослинна добавка приймати по 1 капсулі в рослинній оболонці до трьох разів на день, бажано під час їжі або за призначенням лікаря.

Попередження
При вагітності, годуванні груддю, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

Склад
Стандартизований екстракт куркуми (корінь) (крикміноїди 372 мг [93%]) 400 мг.

Екстракт кореня куркуми Solgar Turmeric Root Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.