Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМНІЙ З ЧЕРВОНИХ ВОДОРОСТЕЙ SOLGAR OCEANIC SILICA

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Крихкість кісток
  • Біль у суглобах
  • Пошкодження сухожиль і зв'язок
Склад порції: 2 гелеві капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кремній з червоних водоростей Solgar Oceanic Silica фото
ОПИС

Кремній з червоних водоростей Solgar Oceanic Silica

Зміст в організмі мінералів і мікроелементів забезпечує підтримку всіх систем з дитинства до похилого віку. З червоних морських водоростей отримують кремнезем, який є джерелом натурального кремнію, корисного для підтримки кістково-м'язової системи організму, зміцнення хрящової тканини, щоб уникнути розвитку остеопорозу і крихкості кісток. Для попередження подібних проблем слід звернутися до продукції американського бренду Solgar і спробувати Кремній з червоних водоростей Oceanic Silica. Цей комплекс містить діоксид кремнію і кальцій, які разом забезпечують повноцінну підтримку опорно-рухового апарату, здоровий стан шкіри, волосся, нігтів, м'язів. Нестача кремнію призводить до ослаблення і випадання волосся, ламкість нігтів, появі зморшок, в'ялості шкіри, слабкості кісток і розвитку остеопорозу. Завдяки збалансованому вмісту мікроелементів, організм отримує необхідну кількість корисних речовин. Крім активного впливу на сполучну тканину, харчова добавка з кремнієм зміцнює стінки кровоносних судин, сприяє підвищенню їх еластичності, блокує потрапляння в плазму крові шкідливого холестерину, ніж підтримує нормальну серцеву діяльність, зміцнює імунну систему, прискорює ріст кісток і бере участь в процесі видалення токсинів з організму. Харчова добавка розроблена для дорослих з 18 років. Підходить для вегетаріанців. Може бути рекомендований для чоловіків і жінок. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Oceanic Silica комплекс рекомендований при м'язової слабкості, в станах після травм і переломів, при болях і запальних процесах в суглобах, слабких судинах і підвищенні рівня холестерину, при перебоях в роботі серця, ослабленому імунітеті, скупченні токсинів в організмі, при низькій засвоюваності кальцію і мінеральних солей.

Властивості
Кремній з червоних водоростей Oceanic Silica від Солгар зміцнює кровоносні судини і капіляри, перешкоджає розвитку остеопорозу і атеросклерозу, відновлює цілісність кісток, м'язів і сухожиль, підтримує синтез колагену в шкірі, волоссі і нігтях, зміцнює імунну систему, суглоби, знижує ризик серцево-судинних і ракових захворювань. 100% кошерний продукт.

Активні компоненти
Кальцій є джерелом колагену для міцності кісток, зубів, підвищує міцність кісткової тканини, зменшує ламкість волосся, прискорює загоєння при переломах і розтягненнях, контролює процес згортання крові, стимулює ріст кісток.
Діоксид кремнію зміцнює шкірний покрив, волосся, нігті, кістки, зуби, сприяє підвищенню еластичності судин, підтримує серцеву діяльність, зменшує прояви варикозу.

Результат
Прийом капсул з кремнієм і кальцієм підвищує імунітет, знижується кількість і інтенсивність інфекційних захворювань, поліпшується загальне самопочуття і стан шкіри, волосся і нігтів. Зменшується м'язовий біль і слабкість, активізується діяльність мозку, загострюється увага і поліпшується пам'ять. Шкіра стає більш еластичною, гладкою, зменшується кількість зморшок. Комплекс здатний поліпшити стан шкіри, схильної до запальних процесів і висипань.

Застосування
Добова доза для дорослих - 2 м'які капсули в день під час прийому їжі. Перед тим, як почати прийом харчової добавки, отримаєте консультацію лікаря.

Склад
Кальцій, Силікагель (з червоного порошку водоростей (Lithothamnium coralloides), Целюлоза, стеаринова кислота, кремнезем і стеарат магнію

Кремній з червоних водоростей Solgar Oceanic Silica
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.