Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ КРОПИВИ SOLGAR NETTLE LEAF EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Екстракт
Рекомендується при:
  • Погане згортання крові
  • Проблеми з статевою системою
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з печінкою
  • Грудне вигодовування
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт листя кропиви Solgar Nettle Leaf Extract фото
ОПИС

Екстракт листя кропиви Solgar Nettle Leaf Extract

Кропива – корисна рослина, яка містить величезну кількість вітамінів, мікроелементів та мінералів. Її рекомендують використовувати як загальнозміцнюючий засіб, для підтримки імунітету, поліпшення обміну речовин та з цілющою метою. Кропива містить велику кількість каротину та аскорбінової кислоти, в ній багато кальцію, заліза, магнію та міді, а також флавоноїди, дубильні речовини та органічні кислоти. Саме тому кропиву так цінують у медицині, косметології та просто як інгредієнт повсякденних страв. Кропива відома як відмінний кровоспинний засіб, вона підвищує згортання крові і тому протипоказана людям з тромбозом і варикозом. Є протизапальним та сечогінним засобом. Позитивно впливає на серцево-судинну систему, печінку та жовчний міхур. Допомагає організму боротися із бактеріями, виводить токсини, зміцнює імунітет. Відвари кропиви давно використовують для поліпшення лактації та нормалізації менструального циклу. Не містить лейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти та барвників. Рекомендовано для прийому дорослих з 18 років. Форма випуску – упаковка 60 шт.
   
Призначення
Відмінний кровоспинний засіб, підвищує згортання крові. Надає потужну підтримку чоловічої сечостатевої системи та включаючи підтримку простати. Добре впливає на серцево-судинну систему, сприяє тонусу матки, нормалізує жіночий цикл, а при годівлі використовується для збільшення кількості молока

Властивості
Екстракт листя кропиви отримують з кропиви дводомної (Urtica dioica), квітучої рослини, що росте у всьому світі з Європи та Азії. Вона найбільш відома своєю пекучою реакцією, яка виникає, коли шкіра вступає в контакт з пекучими волосками на його листі та стеблах. Протягом століть ця рослина використовувалася в медицині, причому більшість продуктів виготовлялося зі стебел та листя.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, мікроциклалінова целюлоза, кремнезем, рослинний магнію стеарат, суміш phyto2x (1-аскорбінова кислота, природний бета-каротин). Phyto2x – це спеціальна суміш антиоксиданту, метою якої є підтримання свіжості інгредієнтів.

Застосування
Дорослим як рослинна добавка приймати по 1 капсулі в рослинній оболонці до трьох разів на день, бажано під час їжі або за призначенням лікаря.

Попередження
При вагітності, годуванні груддю, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Препарат не призначений для застосування особами віком до 18 років. Зберігати в місці, недоступному для дітей. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

Склад
Кальцій – 20 мг. Залізо 0,5мг. Стандартизований екстракт кропиви дводомної (аркуш) (кремнієва кислота 3 мг [1%]) 275 мг. Сирий порошок кропиви дводомної (аркуш) 200 мг.

Екстракт листя кропиви Solgar Nettle Leaf Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.