Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СНУ SOLGAR SWEETEST DREAMS

Час застосування: Ніч
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Порушення циклу сну
  • Безсоння
  • Розлади нервової системи
  • Нестабільний емоційний фон
  • Стрес
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплекс для поліпшення сну Solgar Sweetest Dreams фото
ОПИС

Комплекс для поліпшення сну Solgar Sweetest Dreams

Повноцінний нічний відпочинок забезпечить вам легке пробудження вранці і активність на весь день. Але трапляється, що сон довго не приходить або він недостатньо міцний, щоб забезпечити повне відновлення сил. Для цього випадку американським брендом Солгар була розроблена харчова добавка Комплекс для поліпшення сну Solgar Sweetest Dreams. У складі мелатонін і L-теанін, які безпосередньо пов'язані з внутрішніми біологічними годинниками та гарантують міцний сон. Мелатонін - гормон, який виробляється нашим організмом, продукується шишкоподібної залозою і нормалізує гормональний фон і емоційний стан, знижує рівень тривоги і запускає антистресовий механізм, нормалізує рівень адреналіну, діє як заспокійливе. Ще мелатонін бере участь в програмі зниження ваги, позбавляє від головного і зубного болю, забезпечує стабільний кров'яний тиск. L-теанін це амінокислота, яка забезпечує розслаблення нервової системи, при цьому не діє млявості і апатії. Цей компонент підтримує організм в спокійному стані, підвищує рівень альфа-хвиль в мозку, ніж забезпечує спокій і міцний сон. Цей комплекс підійде для тих, хто страждає від періодичного безсоння, має труднощі з засинанням, не відчуває себе відпочилим з ранку, відчуває зниження працездатності і концентрації уваги. Підходить для веганів. Показано з 18 років. Продукт унісекс. Форма випуску - упаковка 30 шт.

Призначення
Комплекс для поліпшення сну призначений для дорослих, які мають проблеми зі сном, при безсонні (періодичної або регулярної), порушення ритму неспання і сну, при нервовому збудженні, нестабільних емоційних станах, при стресових ситуаціях.

Властивості
Solgar Sweetest Dreams-комплекс з успіхом вирішує проблеми неспокійного сну, допомагає швидко засипати, міцно спати всю ніч і прокидатися бадьорим і відпочилим, знижує рівень тривожності і стресу, допомагає заспокоїтися після емоційної напруги, знижує артеріальний тиск і заспокоює нервову систему.

Активні компоненти
Мелатонін - основний гормон епіфізу, стабілізує біологічний ритм, налагоджує періоди сну / відпочинку і активності, допомагає скоротити час засипання і продовжити період фази глибокого сну.
L-теанін - це амінокислота, яка допомагає мозку розслабитися і відновитися за час нічного відпочинку, знижує рівень стресу, сприяє повноцінному відпочинку.

Результат
Прийом натуральних капсул допомагає швидко повернути здоровий режим відпочинку і неспання, розслабити нервову систему і повноцінно відпочити вночі. Підвищує рівень альфа-хвиль мозку, які гарантують спокій і міцний сон. Комплекс стане підтримкою для всіх, хто має регулярні проблеми з засипанням або після зміни часових поясів не може звикнути до нового розпорядку і повноцінно відпочити.

Застосування
Для дорослих рекомендована доза 1 капсула перед сном (за 30 хвилин). Перед початком прийому харчової добавки необхідна консультація лікаря.

Склад
L-Теанін, мелатонін, Целюлоза мікрокристалічна, рослинне стеаринова кислота, рослинне целюлоза, магнію рослинного магнію, рослинний гліцерин.

Комплекс для поліпшення сну Solgar Sweetest Dreams
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.