Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ДЛЯ ШКІРИ, НІГТІВ І ВОЛОССЯ SOLGAR SKIN, NAILS & HAIR COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Ламкість волосся
  • Втрата блиску волосся
  • Повільний ріст волосся
  • Ламкість нігтів
  • Втрата пружності та еластичності шкіри
  • Поява зморшок
  • Пігментація
  • Шкірні захворювання
  • Посічене волосся
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплекс для шкіри, нігтів і волосся Solgar Skin, Nails & Hair Complex фото
ОПИС

Комплекс для шкіри, нігтів і волосся Solgar Skin, Nails & Hair Complex

Ви знаєте, що важливо для підтримки здоров'я і молодості шкіри, волосся і нігтів? Звичайно, колаген, який частково синтезується в нашому організмі, а частково приходить з їжею. З віком вироблення колагену знижується, це природний процес, який ми можемо призупинити. Корпорація Солгар створила унікальний Комплекс для шкіри, нігтів і волосся Skin, Nails & Hair Complex, в який входять мінерали, мікроелементи та амінокислоти, які забезпечують достатній рівень вироблення колагену та інших активних речовин. В основу комплексу закладено метілсульфонілметан (ЧСЧ), який відповідає за підтримку рогового шару нашого організму, це джерело натуральної органічної сірки. МСМ є будівельним матеріалом (кератином) для волосся і нігтьової пластини, а також джерелом колагену для пружності та еластичності шкірного покриву. До складу включені вітаміни і мікроелементи, такі як мідь і вітамін С, які зміцнюють захисний бар'єр, підвищують імунітет і підтримують здоров'я волосся, нігтів і шкіри. Комплекс для здоров'я шкіри, волосся і нігтів також має антиоксидантну дію, зберігає молодість клітин, перешкоджає їх руйнуванню, прискорює регенерацію, стимулює омолодження. Харчову добавку можна рекомендувати до вживання вегетаріанцям, комплекс не містить консервантів, штучних барвників, молочних продуктів, глютену, пшениці. Продукт унісекс, вік з 18 років. Форма випуску - упаковка 60 шт и 120 шт.

Призначення
БАД Skin, Nails & Hair Complex рекомендується для прийому при підвищеній ламкості волосся, збільшення числа посічених і випадаючого волосся, крихкості нігтьової пластини, сухості і лущення шкіри, прояві ознак старіння і в'ялості шкіри.

Властивості
Мінеральний комплекс активних інгредієнтів допомагає зміцнити шкірний покрив і повернути шкірі еластичність і пружність, підвищити тонус покриву, зміцнити волосяні фолікули і нігті, позбавити шкіру від лущення, а волосся від лупи і лусочок, надати нігтям і волоссю здоровий блиск, усунути пігментацію і прискорити зростання волосся .

Активні компоненти
Вітамін С зміцнює імунітет, стимулює вироблення колагену, нормалізує кровообіг, освітлює пігментні плями і перешкоджає їх появі.
Цинк підвищує міцність волосся, усуває посічення і випадіння, збільшує об'єм, підвищує еластичність шкірного покриву.
Мідь покращує склад крові, підвищує вироблення колагену і еластину, прискорює обмінні процеси.
МСМ (метілсульфонілметан) стимулює клітини до вироблення колагену і кератину.
Кремній зміцнює нігтьову пластину, прискорює ріст волосся, нейтралізує бактерії і грибкові інфекції.
L-Лізин покращує засвоєння кальцію, зміцнює шкірний каркас, підвищує еластичність покриву, знижує рівень стресу, запускає процеси регенерації пошкоджених тканин.

Результат
Після прийому курсу вітамінів і мікроелементів ви обов'язково відзначите поліпшення, які відбулися у вашій зовнішності. Волосся стає міцнішим і швидше росте, підвищується густота, зменшується кількість посічених кінчиків, вони набувають блиск і гладкість, стають більш слухняними при укладанні. Шкіра набуває гладкість, матовість, стає більш пружною, розгладжуються дрібні зморшки, підтягується овал обличчя. Зміцнюються нігті, зникає ламкість, з'являється здоровий блиск, нігті ростуть більш міцними.

Застосування
Якщо вашим лікарем не призначено інакше, дорослі приймають 1 таблетку 2 рази на день під час прийому їжі. Перед прийомом обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем.

Склад
Вітамін С (аскорбінова кислота), Цинк, Мідь, МСМ (метілсульфонілметан), Силікон, L-Пролин, L-Лізин.

Комплекс для шкіри, нігтів і волосся Solgar Skin, Nails & Hair Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.