Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ДЛЯ ЗОРУ З ЧОРНИЦЕЮ, ОЧАНКОЮ, ГІНКГО І ЛЮТЕЇНОМ SOLGAR EYEBRIGHT COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Проблеми з зором
  • Катаракта
  • Глаукома
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплекс для зору з чорницею, очанкою, гінкго і лютеїном Solgar Eyebright Complex фото
ОПИС

Комплекс для зору з чорницею, очанкою, гінкго і лютеїном Solgar Eyebright Complex

Здорові очі і хороший зір важливо зберегти якомога довше. Багато вітамінів і мікроелементів, що корисні для очей, ми отримує з їжі. Щоб забезпечити повноцінну підтримку в необхідній добовій нормі концерн Солгар розробив вітамінний комплекс для зору з чорницею, очанкою, гінкго і лютеїном Solgar Eyebright Complex. У ньому збалансоване поєднання необхідних мінералів і мікроелементів, які підтримують нормальну роботу зорового аналізатора і активізують захисні механізми при наявності очних хвороб. Комплекс створений у вигляді капсул на натуральній основі, зручних в застосуванні і швидкорозчинних. При хворобах зорового органу необхідна максимальна підтримка очей, яка забезпечить повноцінне живлення і вітамінізацію. Комплекс з чорницею і очанкою посилюється включенням до складу лютеїну, який підтримує нормальний стан сітківки, перешкоджає її руйнування і відшарування, як часто буває при короткозорості. Вміст вітамінів А, С, Е сприяє зміцненню очного м'яза, поліпшення кровообігу і підвищення загального імунітету. Важливою особливістю комплексу є його антиоксидантна властивість. Захист від вільних радикалів і збереження клітин від руйнування призводить до стабілізації стану очного органу, його нормальному функціонуванню та збереженню здоров'я. Капсули можуть бути рекомендовані для вегетаріанців, так як не містять продукти тваринного походження. Продукт унісекс, можна приймати з 18 років. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Solgar Eyebright Complex рекомендований для дорослих, що мають проблеми з очима, при швидкій стомлюваності, зниженні гостроти, глаукомі, катаракті, погіршенні зору у вечірній час.

Властивості
Харчова добавка допомагає підтримати зоровий аналізатор при навантаженнях, довгій роботі за комп'ютером, нормалізувати кровопостачання тканин ока, відновити цілісність тканин, зміцнити сітківку при міопії, поліпшити зір, в тому числі сутінковий, зупинити розвиток катаракти і глаукоми.

Активні компоненти
Вітамін А допомагає утворювати нові клітини, бере участь в обмінних процесах, зміцнює очні м'язи, активізує сутінковий зір, підвищує гостроту. Вітамін С зміцнює імунну систему, робить стінки судин і капілярів міцними, нормалізує кровообіг, зменшує запалення.
Вітамін Е натуральний антиоксидант, допомагає зберегти здоров'я і оболонку клітин цілою, прискорює загоєння ран.
Очанка - рослина, яке здавна використовують для лікування хвороб очей, підтримує зоровий орган при катаракті, зменшує її прояви, має антибактеріальну дію, покращує зір, зменшує запалення.
Екстракт чорниці діє як антиоксидант, нейтралізує руйнівну дію вільних радикалів, підтримує сітківку, лікує хвороби сітківки, перешкоджає відшарування при міопії, знімає напругу і втому очей, покращує сутінковий зір.
Екстракт листя гінкго білоба стимулює процес регенерації тканин, зміцнює судини і нормалізує кровообіг, знижує запалення.
Таурин виводить токсини і шлаки, підтримує функціональність очей, має антиоксидантну дію.

Результат
Якщо приймати вітамінний комплекс відповідно до показань і необхідному дозуванні, ваші очі довго залишаться здоровими. Капсули допомагають зміцнити орган зору, зменшити навантаження на очі від випромінювання комп'ютера, зняти спазм очних м'язів, нормалізувати кровообіг для поліпшення живлення і доступу кисню, підтримати очі при катаракті і глаукомі, зміцнити сітківку.

Застосування
Капсули приймають під час їжі по 1 двічі в день. Перед прийомом добавки рекомендується відвідати лікаря і отримати рекомендації з приводу дозування і прийому БАДа.

Склад
Вітамін А (у вигляді пальмітату та натурального бета-каротину), вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію), вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферілсукціната), Цинк (як цинк гліцинат хелат), Селен (L-селенометіонін), Лютеїн (з квітки календули), Екстракт яскравого очі [ціла трава], Екстракт чорниці [фрукти], Екстракт гінкго білоба [лист], NAC (як N-ацетил-L-цистеїн), Таурин, Змішані каротиноїди (альфа-каротин, лютеїн, зеаксантин, криптоксантин).

Комплекс для зору з чорницею, очанкою, гінкго і лютеїном Solgar Eyebright Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.