Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КАЛЬЦІЙ 600 SOLGAR CALCIUM

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Ниркова недостатність
  • Каміння у нирках
  • Остеопороз
  • Печія
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Запалення сечового міхура
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 2 таблетки
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кальцій 600 Solgar Calcium фото
ОПИС

Кальцій 600 Solgar Calcium

Чи все ви знаєте про кальцій? Він зміцнює кістки, хрящі, зуби. Але це далеко не всі заслуги цінного мінералу для нашого організму. Кальцій бере участь у багатьох процесах, дуже важливий для серцево-судинної системи, адже зміцнює стінки судин і капілярів, контролює згортання крові, нормалізує роботу серцевого м'яза. Якщо з їжі мінералу надходить недостатньо, має сенс придбати комплекс Кальцій 600 Solgar Calcium для поповнення щоденного раціону необхідною кількістю мінералу. Кальцій входить до складу нервових клітин, допомагає передавати нервові імпульси і перешкоджає появі таких неприємних симптомів нестачі в вигляді поколювання й оніміння кінцівок, судомного синдрому. Крім цього, кальцій "вирівнює" рівень холестерину і допомагає корисним елементам проникати в клітинні мембрани. Також зміцнює імунну систему, посилює захисну функцію організму по відношенню до вірусів і хвороботворних бактерій, контролює роботу шлунково-кишкового тракту, підтримує сечовидільну та статеву системи, прискорює обмінні процеси і допомагає в продукуванні гормонів. Нестача кальцію провокує розвиток ламкості кісток і суглобів, артрит, остеопороз, грижа, з часом можливі і деформації хребта. Харчова добавка від Солгар розроблена для дорослих, продукт унісекс. Показано з 18 років. Форма випуску - упаковка 240 шт.

Призначення
БАД з кальцієм рекомендований особам, які страждають від слабкості кісток, артриту, остеопорозу, при нирковій недостатності, хворобах сечостатевої системи, каменях у нирках, запальних процесах сечового міхура, порушення серцевого ритму і артеріального тиску.

Властивості
Кальцій 600 Solgar Calcium корисний для нормалізації серцевої діяльності, відновлення і зміцнення кістково-м'язової тканини, нормалізації опорно-рухового апарату, підвищення рухової активності, поліпшення кровообігу, поліпшення пам'яті і уваги.

Активні компоненти
Кальцій - найважливіший будівельний матеріал для кісток і зубів, підтримує нервову систему і серцеву діяльність, нормалізує рівень холестерину в крові, покращує провідність нервових імпульсів і прискорює нервові реакції.
Вітамін D3 підтримує нервові волокна, допомагає організму засвоювати мінерали (кальцій в тому числі), сприяє зміцненню серцевого м'яза, прискорює передачу нервових імпульсів в периферичну систему.

Результат
Прийом кальцію в таблетках Calcium 600 помітно покращує стан кісток і волосся, зміцнює емаль зубів, серцевий ритм стає чіткіше, нормалізується пульс і кров'яний тиск, поліпшується пам'ять і увагу, підвищується працездатність, зменшується запалення органів сечостатевої системи і ознаки артриту.

Застосування
Таблетки кальцію приймаються під час їжі по 2 штуки в день. Це добова доза рекомендована виробником. Перед початком прийому БАДів рекомендується отримати консультацію лікаря для визначення доцільності прийому і розрахунку індивідуальної дози в разі потреби.

Склад
Vitamin D3 (as cholecalciferol), Calcium (as calcium carbonate from oyster shell), Microcrystalline cellulose, vegetable cellulose, vegetable glycerin, vegetable magnesium stearate, titanium dioxide.

Кальцій 600 Solgar Calcium
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.