Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИР АЛЯСКИНСЬКОГО ЛОСОСЯ SOLGAR WILD ALASKAN SALMON OIL

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Проблеми з серцево-судинною системою
Склад порції: 2 гелеві капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Жир аляскинського лосося Solgar Wild Alaskan Salmon Oil фото
ОПИС

Жир аляскинського лосося Solgar Wild Alaskan Salmon Oil

Хто ж не знає про користь риб'ячого жиру! Ця речовина здатна творити чудеса в нашому організмі, яку майже нереально отримати з їжі, його вміст у продуктах мізерно малий. Для поповнення нестачі риб'ячого жиру рекомендується прийом натурального продукту з високим вмістом важливих і необхідних для організму Омега поліненасичених жирних кислот. У достатній кількості вони містяться в комплексі від Солгар - Жир аляскинского лосося Solgar Wild Alaskan Salmon Oil. Ця харчова добавка у вигляді гелевих капсул позитивно впливає на організм з ослабленим імунітетом, при порушенні функцій психічних процесів (уваги, пам'яті, мислення), підвищенні рівня холестерину в крові і хворобах серцево-судинної системи. Концерн Solgar використовує виключно натуральну сировину у виробництві і новітні технології його переробки з збереженням всіх корисних речовин. В даному комплексі риб'ячий жир видобувається з організму холоднокровних глибоководних риб, в ньому високий вміст не тільки корисних Омега-3,6,7,9 жирних кислот, але і таких необхідних нам Омега-3s EPA і DHA. Це найважливіші компоненти, які допомагають налагодити роботу всіх органів і систем. Основне завдання жирних кислот - нормалізувати кровообіг мозку, розширити протоки кровоносних судин, щоб уникнути розвитку атеросклерозу, ішемії, інсульту та інфаркту. У лососевому жирі висока концентрація жирних кислот, з яких складаються нервові волокна. Так, комплекс підвищує стійкість нервової системи до стресів, допомагає виробляти гормон радості (серотонін), прискорює нервові реакції і покращує проходження нервових імпульсів. З прийомом харчової добавки нормалізується робота серця і нервової системи, знижується кількість перепадів настрою. Комплекс розроблений для дорослих 18+, підходить для веганів. Унісекс. Форма випуску - упаковка 120 шт.

Призначення
Харчова добавка з поліненасиченими жирними кислотами з Аляскинского лосося розроблена для людей, схильних до частих простудних захворювань, при зниженні імунітету, нервових розладах, нестабільному рівні холестерину в крові, перепадах настрою, проблеми з серцем і судинами, зниженні пам'яті і концентрації уваги.

Властивості
Wild Alaskan Salmon Oil нормалізує діяльність серцево-судинної системи, знижує ризик розвитку інфаркту, інсульту, ішемічної хвороби серця, атеросклерозу судин, підвищує стресостійкість організму та імунітету, прискорює кровообіг і нормалізує діяльність мозку, активізує психічні процеси, зміцнює нервові волокна.

Активні компоненти
Вітамін D3 зміцнює серцевий м'яз, нормалізує нервову тканину, підсилює дію мінералів, покращує провідність нервових імпульсів.
Масло дикого аляскинского лосося:
Омега-3 (EPA і DHA) важливі для кровообігу, захищають серце від розвитку серцевих хвороб, знижують ризик розвитку захворювань судин, атеросклерозу, нормалізують рівень холестерину.
Омега-5 (органічне масло насіння граната) діє як антиоксидант, надає протизапальний і антивіковий ефект.
Омега-6 зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину, виводить токсини, покращує пам'ять і перешкоджає розвитку склерозу, артриту, діабету, уповільнює старіння клітин.
Омега-7 виробляється в нашому організмі, бере участь у розщепленні жирів, тому сприяє зниженню ваги, захищає шкіру від старіння, зменшує набряки, знижує апетит, зміцнює серце.
Омега-9 нормалізує роботу серця і судин, має протизапальну дію, знижує рівень холестерину, попереджаючи розвиток атеросклерозу судин.
Астаксантин підвищує захисну функцію організму, знімає втому очей, знижує рівень стресу.

Результат
Прийом Жиру аляскинского лосося від Solgar має загальнозміцнювальну дію на весь організм, після курсу гелевих капсул серцева діяльність нормалізується, очищаються судини, налагоджується нервова діяльність, поліпшується настрій і видно зовнішній ефект у вигляді гладкої шкіри і здорового блиску волосся.

Застосування
Перед прийомом отримаєте консультацію лікаря. Капсули приймаються по 2 на добу під час їжі, якщо вашим лікарем не призначено інакше.

Склад
Вітамін D3 (холекальциферол), Жир дикого аляскинского лосося: Всього Омега-3 жирні кислоти: EPA (ейкозапентаєнова кислота), DHA (докозагексаєнова кислота), Інші омега-3 жирні кислоти, Omega 5 жирні кислоти, Омега 6 жирні кислоти, Omega 7 жирні кислоти, Омега 9 жирні кислоти, Астаксантин.

Жир аляскинського лосося Solgar Wild Alaskan Salmon Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.