Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РІДКИЙ КАЛЬЦІЙ ЦИТРАТ МАГНІЮ + ВІТАМІН D3 ЗІ СМАКОМ ЧОРНИЦІ SOLGAR MINERALS + VITAMIN D3 WITH BLUEBERRY FLAVORED

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Рідина
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
  • Остеопороз
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 столова ложка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком чорниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Blueberry Flavored фото
ОПИС

Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком чорниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Blueberry Flavored

Відомо, що для міцних кісток організму потрібен кальцій, а для міцних нервів - магній. Чи можливо об'єднати ці корисні мікроелементи, щоб організм отримував достатню дозу корисних речовин кожен день? Компанії Solgar це вдалося, і з'явився комплекс Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком чорниці Minerals + Vitamin D3 With Blueberry Flavored. Цей продукт збагачений необхідною кількістю кальцію і магнію, а для підвищення їх засвоюваності в формулу додали Вітамін D3. Рідкий комплекс розроблений для того, щоб ви могли з користю для себе підвищити міцність і рухливість суглобів, нормалізувати серцево-судинну діяльність і не допустити розвиток таких складних захворювань, як остеопороз, остеохондроз, захворювань сечостатевої системи і депресії. Кальцій необхідний, щоб захистити ваші кістки, хрящі та суглоби від руйнування, ламкості і дегенеративних змін. Цей мінерал відмінно виконує свою функцію, підтримуючи нормальний стан і рухливість суглобів, допомагає швидше загоювати переломи та тріщини, підтримує нервову систему. Магній - мінерал, необхідний при нервових розладах, він зміцнює нервові волокна, покращує провідність сигналів і збільшує швидкість передачі імпульсів. Крім цього, магній допомагає виробляти гормон кальцитонін, який відповідає за доставку кальцію в кісткову тканину. Добавка у вигляді Вітаміну D3 потрібна, щоб весь вступник кальцій повністю засвоївся організмом, без втрат. Також функція D3 - підтримка і зміцнення імунної системи для підвищення стійкості до вірусів і бактерій. Продукт унісекс, вік 18+. Рідина зі смаком чорниці. Можна приймати вегетаріанцям. Форма випуску – пляшка 473 мл.

Призначення
Minerals + Vitamin D3 With Blueberry Flavored розроблений для дорослих, у яких спостерігаються проблеми з опорно-руховим апаратом, крихкість кісток, депресія, занепад сил, остеохондроз або остеопороз. Також показанням для прийому комплексу кальцій + магній є проблеми серцево-судинного характеру у вигляді порушення серцевої діяльності, пам'яті й уваги, нервові розлади.

Властивості
Прийом рідкого комплексу кальцій + магній + D3 забезпечує організм запасом корисних мікроелементів, необхідних для нормального функціонування серцево-судинної, кістково-м'язової та нервової систем, підвищує імунітет, зміцнює кістки і зуби.

Активні компоненти
Кальцій - забезпечує організм будівельними білками, необхідними для нормального розвитку і функціонування кісток, суглобів, хрящів, забезпечує правильний розвиток опороно-рухового апарату і нервової системи.
Магній - підвищує провідність кальцію, зміцнює судини, покращує серцеву діяльність, нормалізує сон, знижує рівень стресу, позитивно впливає на нервові клітини, відновлює їх волокна, прискорює нервові імпульси.
Вітамін D3 - покращує засвоєння кальцію і магнію, підвищує імунітет, зміцнює організм в цілому.

Результат
Рідкий вітамін з кальцієм і магнієм здатний значно поліпшити стан нервової та імунної системи, зміцнити серце і налагодити сон, позбавити від депресії, болю і запалень суглобів, нормалізувати функціональність і рухливість суглобів, поліпшити стан і самопочуття при остеохондрозі і остеопорозі, підвищити працездатність і поліпшити пам'ять .

Застосування
Перед застосуванням флакон з рідиною необхідно добре струсити, щоб рівномірно розподілити корисні речовини. Також обов'язкова консультація лікаря. Дозування для дорослих - 1 столова ложка рідини під час прийому їжі якщо вашим лікарем не передбачена інша схема прийому.

Склад
Sugars, Vitamin (as D3 cholecalciferol), Calcium (as calcium citrate), Magnesium (as magnesium citrate), Filtered water, fructose, citric acid, natural flavors, xanthan gum, carrageenan.

Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком чорниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Blueberry Flavored
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.