Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГРИБИ РІШІ, ШІТАКЕ І МАЙТАКЕ SOLGAR REISHI SHIITAKE MAITAKE MUSHROOM

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Захворювання опорно-рухового апарату
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Гриби ріші, шітаке і майтаке Solgar Reishi Shiitake Maitake Mushroom фото
ОПИС

Гриби ріші, шітаке і майтаке Solgar Reishi Shiitake Maitake Mushroom

Є такі комплекси і формули активних добавок, які визнаються і традиційною і народною медициною. Однією з таких є харчова добавка від Solgar - Гриби рейші (ріші), шиітаке і майтаке Reishi Shiitake Maitake Mushroom. У цьому комплексі об'єднані три види грибів, які з успіхом використовує східна медицина більше 2 тисяч років. У цих грибах містяться натуральні бета-глюкан, найпотужніші природні імуностимулятори, які зміцнюють імунний статус і збільшують виробництво імуноглобулінів в організмі. Все частіше традиційна медицина звертається до подібних комплексів з грибів для лікування онкологічних захворювань. Подібне поєднання сильних компонентів здатне уповільнити або зовсім зупинити розмноження ракових клітин, посилити імунну систему організму в цілому і оновити склад клітин. Гриб риши (рейши) відомий східній медицині як засіб для боротьби з вільними радикалами і потужний імуностимулятор в боротьбі з передчасним старінням клітин. Він швидко відновлює стан шкіри, підтягує її, підвищує пружність, очищає печінку від продуктів розпаду, підвищує вироблення гормону щастя. Шиітаке є потужним антистресовим компонентом, він збільшує тривалість життя і омолоджує організм. Гриб майтаке також впливає на нервову й імунну систему, підвищує опірність організму, допомагає швидше відновитися після агресивних курсів хіміотерапії, нормалізує кров'яний тиск і рівень холестерину. Комплекс підходить для веганів, унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковка 50 шт.

Призначення
Reishi Shiitake Maitake Mushroom - комплекс розроблений, щоб боротися з проблемами серцево-судинної системи і опроно-рухового апарату, при зниженні імунітету та нестабільному рівні холестерину в крові, при онкологічних захворюваннях і після хіміотерапії.

Властивості
Комплекс з грибів купують, щоб досягти стабільності в роботі серця, підтримати судини та кістково-м'язову тканину, нормалізувати рівень холестерину, запобігти загостренню та розвитку серцево-судинних захворювань, зміцнити імунну систему, підтримати шкіру і волосся після лікарських препаратів.

Активні компоненти
Органічний екстракт червоного гриба рейши (Ganoderma lucidum) - натуральний антиоксидант, бореться з ознаками старіння, розгладжує шкіру, підвищує її пружність і еластичність, омолоджує клітини, очищає печінку, підвищує настрій.
Органічний екстракт гриба шиітаке (Lentinula edodes) - знижує рівень стресу, захищає клітини від вільних радикалів, пригнічує розвиток ракових пухлин, омолоджує і оновлює клітини, попереджає старіння організму.
Органічний екстракт гриба майтаке (Grifola frondosa) - зміцнює імунітет, знижує ризик інфекційних захворювань, захищає організм від стресу і перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань, сприяє якнайшвидшому відновленню після хіміотерапії.

Результат
Комплекс з трьох грибів надає могутню антиоксидантну та омолоджуючу дію на весь організм, діє позитивно на шкірний покрив, імунну систему, зміцнює серце і судини, запобігає захворюванням суглобів, нормалізує роботу серця і мозку, стабілізує рівень холестерину і глюкози.

Застосування
Перед початком прийому БАДа необхідно отримати консультацію лікаря для індивідуальної дозування і установки схеми прийому. Виробником встановлена наступна схема прийому - 1 капсула 1-2 рази на день під час їжі.

Склад
Органічний екстракт червоного гриба рейши (Ganoderma lucidum), органічний екстракт гриба шиітаке (Lentinula edodes), органічний екстракт гриба майтаке (4: 1) (Grifola frondosa), органічний екстракт червоного гриба рейши (Ganoderma lucidum), Екстракт гриба шиітаке (Lentinula edodes) (плодоносні тіло), Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Гриби ріші, шітаке і майтаке Solgar Reishi Shiitake Maitake Mushroom
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.