Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХОНДРОПРОТЕКТОР SOLGAR EXTRA STRENGTH GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM ESTER-C

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Біль у суглобах
  • Захворювання опорно-рухового апарату
  • Проблеми з м'язами і сухожиллями
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хондропротектор Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Ester-C фото
ОПИС

Хондропротектор Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Ester-C

Суглоби і хрящі - основа нашого організму. При нестачі деяких елементів і поживних речовин вони стають крихкими і уразливими, з віком можуть розвинутися захворювання опороно-рухового апарату, які характеризуються зниженням рухливості та гнучкості суглобів, болями і запаленнями. Американський бренд Solgar розробив Хондропротектор Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Ester-C, який допомагає підтримувати оптимальний стан кістково-м'язової тканини і боротися з уже існуючими проблемами. Хондроїтин - основа комплексу, він підвищує гнучкість і рухливість суглоба, знімає запалення і відновлює сполучну тканину. Глюкозамін виробляється в хрящовій тканині та сприяє зменшенню запального процесу, утворення достатньої кількості суглобової рідини і самого хряща. Така підтримка допоможе підтримати організм і активність у спортсменів, суглоби яких отримують колосальне навантаження під час тренувань. Необхідна така терапія і людям, суглоби яких схильні до руйнувань і деформації, це відбувається через вікові зміни в організмі або при захворюваннях опороно-рухового апарату. Також формула комплексу включає Ester-C, компонент, необхідний для активації ферментів при утворенні колагену. Це забезпечує потужну підтримку кісткової тканини і її нормальне функціонування. Комплекс може бути рекомендований веганам, не містить молочні продукти, глютен, барвники, ГМО, стабілізатори та замінники. Унісекс, з 18 років. Форма випуску - упаковка 180 шт.

Призначення
Хондропротектор з глюкозаміном і Ester-C допомагає позбутися від проблем з опорно-руховим апаратом, показаний при зниженні активності і рухливості суглобів, зменшенні кількості суглобової рідини і стирання хряща, при запальних процесах і больовому синдромі в суглобах, для спортсменів в якості підтримки кістково-м'язової тканини.

Властивості
Комплекс "Хондроїтин + глюкозамін" виконує підтримуючу функцію, допомагає поліпшити і відновити рухливість і гнучкість м'язів, сухожиль, суглобів, зменшити запалення, зняти набряк і больовий синдром. Показаний при хворобах опороно-рухового апарату, для спортсменів при навантаженнях, для швидкого відновлення після тренування.

Активні компоненти
Хондроїтин - натуральний хондропротектор, який сприяє якнайшвидшому відновленню суглоба, збільшення кількості суглобової рідини і нарощування хрящової тканини.
Глюкозамін виробляється в хрящах, сам бере участь в утворенні хряща і сухожиль, зменшує запалення, відновлює рухливість і активність суглобів.
МСМ метілсульфонілметан (у вигляді OptiMSM) - натуральне джерело органічної сірки для формування суглобів, бере участь у виробленні колагену та кератину, синтезує гемоглобін.
Ester-C - потужний антиоксидант, підтримує імунну систему, зміцнює кісткову тканину.

Результат
Регулярний прийом комплексу Хондропротектор Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Ester-C забезпечує вашим суглобам фортецю, гнучкість і тривалий стан активності, підтримує синтез колагену для утворення кісткової тканини, підтримки сухожиль і хрящів. Накопичувальний ефект сприяє поліпшенню рухливості, достатньому утворенню суглобової рідини, швидкому відновленню м'язів і хрящів після спортивного навантаження у спортсменів і людей похилого віку при деформаційних змінах.

Застосування
Добова доза для дорослих - 3 таблетки на день під час їжі. Перед початком прийому будь-яких харчових добавок необхідна консультація лікаря.

Склад
Вітамін C (у вигляді Ester-C аскорбата кальцію), Натрій, Глюкозамин сульфат (з глюкозаміну сульфату 2KCl), Хондроїтину сульфат натрію, МСМ (метілсульфонілметан) (у вигляді OptiMSM).

Хондропротектор Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Ester-C
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.