Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХЕЛАТНА МІДЬ SOLGAR CHELATED COPPER

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Захворювання крові
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Занепад сил
  • Ламкість судин
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хелатна мідь Solgar Chelated Copper фото
ОПИС

Хелатна мідь Solgar Chelated Copper

Мідь - мікроелемент, який підтримує роботу всіх органів і систем, накопичується в мозку, серці, нирках, печінці і сполучної тканини. Американський бренд створив харчову добавку хелатний мідь Solgar Chelated Copper, яка має біо-активну форму для підвищення засвоюваності. Мідь в таблетках бере участь у виробництві лейкоцитів і червоних кров'яних клітин еритроцитів, підтримує здоровий склад крові. Здатність виробляти колаген та еластин забезпечує міцність стінок судин, серцевого м'яза, кісток, хрящів, а також допомагає підтримувати еластичність шкірного покриву і підвищує пружність. Мідь стимулює вироблення меланіну для захисту шкіри від дії ультрафіолету. Недолік міді можна помітити в організмі, коли йому не вистачає білкової їжі. До симптомів нестачі міді відносяться прискореної дихання, випадання волосся, підвищений пульс, оніміння кінцівок. Прийом хелатной форми міді рекомендується при різних захворюваннях кровоносної системи, підвищеному фізичному навантаженні, слабкості кістково-м'язової тканини, ламкість судин, збої менструального циклу, при антибіотикотерапії. Продукт кошерний, можуть приймати жінки і чоловіки. Вікова категорія 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Хелатна мідь Solgar рекомендується при підвищеній нервозності, порушення циклу сну, захворюваннях крові, зниженні імунітету, слабких судинах і тендітних кістках, занепаді сил, ендокринних порушеннях, при нестачі білкової їжі.

Властивості
Придбання Chelated Copper стане надійним джерелом важливого мікроелемента для нормалізації функцій кровотворення, забезпечення організму колагеном і еластином для зміцнення кісток, м'язів, хрящів, підвищення пружності шкірного покриву і продовження молодості, нормалізації роботи ендокринної системи, менструального циклу, безсоння, нервовому і фізичному перенапруженні.

Активні компоненти
Мідь (хелат міді гліцинат амінокислоти) покращує роботу і активність мозку, підтримує здоров'я шкіри, волосся і зорового органу, перешкоджає розвитку анемії, допомагає вивільняти клітинну енергію, зміцнює імунітет, підвищує еластичність кісткової і м'язової тканини, зміцнює стінки судин, підтримує процес кровотворення.

Результат
Прийом харчової добавки з хелатной міддю допомагає нормалізувати склад крові, поліпшити загальне самопочуття, підвищує пружність шкіри, підтримує гладкість і молодість покриву, покращує структуру волосся, зміцнює волосяні цибулини, підвищує активність мозку і покращує пам'ять, увагу, знижує нервозність, стабілізує сон, допомагає відчувати бадьорість і активність протягом дня.

Застосування
Перед початком прийому хелатной міді рекомендується отримати консультацію лікаря. Якщо лікар не призначить іншу схему прийому, дорослим слід приймати по 1 таблетці на добу під час прийому їжі.

Склад
Мідь, Мікрокристалічна целюлоза, дикальційфосфат, рослинна целюлоза, стеарат рослинного магнію.

Хелатна мідь Solgar Chelated Copper
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.