Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФОЛІЄВА КИСЛОТА 800 МКГ SOLGAR FOLATE (AS METAFOLIN)

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Вагітність
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Анемія
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folate (As Metafolin) фото
ОПИС

Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folate (As Metafolin)

Вітамін В9, або фолієва кислота, є одним з найважливіших компонентів, необхідних нашому організму ще на стадії зачаття. Американський бренд Solgar розробив на основі фолієвої кислоти харчову дієтичну добавку Фолієва кислота 800 мкг Folate (As Metafolin). Цей вітамін перетворений в активну форму для підвищення його засвоюваності організмом, і грає найважливішу роль в процесах кровотворення, підтримки нервової і серцево-судинної системи. Фолієва кислота (фолат) бере активну участь у виробництві червоних кров'яних тілець еритроцитів, саме ця властивість стимулює організм на боротьбу з анемією, стабілізує роботу серцево-судинної системи, зміцнює серцевий м'яз і забезпечує живлення мозку і тканин киснем. При вагітності жінки приймають фолієву кислоту для зниження ризику розвитку аномалій у плода, тому що фолат бере участь в процесі вироблення нуклеїнових кислот, відповідальних за передачу генетичної інформації. Ще одна корисна властивість фолату - поліпшення репродуктивної функції як жіночого так і чоловічого організму, у чоловіків він підвищує вироблення сперматозоїдів, у жінок - збільшує шанс зачаття і прикріплення ембріона. Також відома здатність фолату прискорювати процес спалювання жирів, тому фолієву кислоту використовують в програмах зниження ваги. Крім цього, фолат знижує збудливість нервових клітин, заспокоює нервову систему і сприяє підвищенню захисних сил організму, покращує стан шкіри, волосся, зменшує симптоми ПМС і клімаксу, нормалізує гормональний фон. БАД проводиться в формі таблеток, можна приймати веганам. Для чоловіків і жінок, вік 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Фолат (Metafolin) Solgar рекомендований до покупки при зниженні імунітету, як профілактика анемії, хвороб серця, при вагітності, порушенні репродуктивної функції, шлунково-кишкового тракту.

Властивості
Фолієва кислота 800 мкг підвищує імунітет, зміцнює серцевий м'яз, нормалізує обмін речовин, прискорює спалювання жирів, стабілізує кровообіг і живлення мозку, попереджає пороки розвитку плоду при вагітності, підвищує шанси на зачаття і виношування здорової вагітності, заспокоює нервову систему і допомагає боротися з депресією.

Активні компоненти
Фолієва кислота бере безпосередню участь в процесі кровотворення, виробництва еритроцитів, підтримує цілісність ДНК-ниток, підтримує роботу серця, підвищує імунітет, заспокоює і зміцнює нервову систему, покращує стан шкірного покриву, волосся і нігтів.

Результат
Таблетки фолатів допомагають боротися з пригніченим станом, знімають симптоми депресії і стресу, підвищують рівень серотоніну для підтримки хорошого стабільного настрою, нормалізують сон, покращують психічні процеси мислення, пам'яті та уваги, підвищують активність мозку, знижують ризик аномалій розвитку плода, покращують репродуктивне здоров'я в обох статей.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки проконсультуйтеся з лікарем. Добова доза для дорослих - 1 таблетка 1-2 рази на день, якщо лікарем не призначено інша схема прийому.

Склад
Фолієва кислота, дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, рослинна целюлоза, діоксид кремнію.

Фолієва кислота 800 мкг Solgar Folate (As Metafolin)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.