Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФОЛІЄВА КИСЛОТА 400 МКГ SOLGAR FOLATE (AS METAFOLIN)

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Вагітність
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Анемія
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folate (As Metafolin) фото
ОПИС

Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folate (As Metafolin)

Ряд вітамінів групи В включає безцінний елемент для дитячого, жіночого і чоловічого здоров'я вітамін В9, іменований фолієвою кислотою. Це водорозчинний вітамін, який виробляється в дуже малій кількості в кишковій мікрофлорі. До того ж, він швидко вимивається з організму, а тому потребує своєчасного поповнення. Оптимальний спосіб підтримувати нормальний рівень це придбати і приймати харчові добавки американського бренду Solgar Фолієва кислота 400 мкг Folate (As Metafolin). Цей вітамін вкрай необхідний кожному з нас для підтримки серцевого м'яза, нормалізації роботи нервової та імунної систем, зміцнення волосся, нігтів, шкірного покриву. Особливе значення фолієва кислота має для вагітних жінок, тому що контролює розвиток плода, знижує ризик розвитку патологій нервової трубки, бере участь у формуванні головного і спинного мозку, кровоносної системи і внутрішніх органів. При лікуванні безпліддя багатьом парам рекомендують спільний прийом вітаміну В9 для підвищення шансів зачаття і надійного прикріплення плодового яйця в порожнині матки. Фолієва кислота підвищує активність сперматозоїдів у чоловіків, бере участь в процесах обміну речовин, спалювання жирів і стабілізації ваги. Прийом вітаміну В9 надає заспокійливу дію на нервові клітини, допомагає розслабитися і знижує рівень стресу, ефективно бореться з депресією. Позитивно впливає на стан шкіри і волосся, зміцнює волосяні цибулини і підвищує густоту волосся, розгладжує шкіру, підтримує молодість. Також фолієва кислота зменшує симптоми ПМС і клімаксу, стабілізує гормональний фон у жінок, продовжує молодість. Таблетки фолієвої кислоти від Солгар це натуральний продукт, не містить ГМО і молочних продуктів, може бути рекомендований для вегетаріанців. Підходить чоловікам і жінкам з 18 років. Форма випуску - упаковки по 50 шт. и 100 шт.

Призначення
Фолієва кислота Solgar рекомендується при нервових розладах, зниженні імунітету, анемії, порушенні функцій шлунково-кишкового тракту, при вагітності, проблеми із зачаттям і виношуванням вагітності.

Властивості
Folate (As Metafolin) 400 мкг купують, щоб зміцнити серцево-судинну систему, налагодити серцевий ритм, підтримати нервові волокна, активізувати діяльність мозку, знизити ризик аномалій розвитку у плода при вагітності, в програмах зниження ваги для прискорення метаболізму.

Активні компоненти
Фолієва кислота відповідає за ріст і розвиток клітин і підтримує цілісність ДНК-з'єднань, підтримує роботу серця, зміцнює імунітет, нервову систему, бере участь у процесах кровотворення.

Результат
Фолієва кислота в таблетках допомагає нормалізувати багато станів, в тому числі, налагоджується процес травлення, зміцнюються волосяні цибулини, підвищується опірність організму, поліпшується настрій, підвищується активність і загострюються психічні процеси - пам'ять, увагу, мислення.

Застосування
Харчова добавка не є лікарським препаратом, перед прийомом обов'язково отримаєте консультацію лікаря. Дозування для дорослих: 1 таблетка на день під час їжі.

Склад
Фолієва кислота, дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, рослинна целюлоза, діоксид кремнію.

Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folate (As Metafolin)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.