Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФОЛІЄВА КИСЛОТА 400 МКГ SOLGAR FOLIC ACID

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Вагітність
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Анемія
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folic Acid фото
ОПИС

Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folic Acid

Вітамін В9 з легендарної групи В - фолієва кислота, один з найважливіших компонентів для нашого організму. Заповнювати його запаси необхідно вчасно, методами перевіреними і точними - прийомом харчових добавок, тому що наш організм практично не накопичує цей вітамін. Оптимальне рішення купити комплекс Фолієва кислота 800 мкг Folic Acid провідного американського бренду Solgar, який містить стандартизований запас фолату, необхідний для Фолієва кислота, або Вітамін В9, вельми важливий для підтримки здоров'я і активності нашого організму. Він міститься в яловичій печінці, арахісі, бананах і багатьох інших продуктах, але біда в тому, що накопичення фолату (натуральної фолієвої кислоти з продуктів) відбувається в дуже малих кількостях. Набагато зручніше вживати харчові дієтичні добавки, в яких підібраний збалансований склад і визначене добове дозування. Знову ж правильним способом накопичити необхідну кількість Вітаміну В9 стане покупка БАДа Фолієва кислота 400 мкг Folic Acid від компанії Solgar. Цей мікроелемент бере участь практично у всіх процесах нашого організму - прискорює обмінні процеси, зміцнює імунітет і нервову систему, бере участь в кровотворенні і підтримує еластичність судин, зміцнює нейрони і активізує діяльність головного мозку, регулює пульс і налагоджує роботу серця. Серед показань до застосування фолієвої кислоти також проблеми з репродуктивним здоров'ям у обох статей. Прийом препаратів з вітаміном В9 підвищує шанси на зачаття, тому що збільшує кількість і активність сперматозоїдів, а у жінки сприяє поліпшенню імплантації ембріона. Важливий цей вітамін і при вагітності, він знижує ризик розвитку внутрішньоутробної патології нервової трубки у плода, а також деяких патологій розвитку (вовча паща, заяча губа). До ознак дефіциту фолієвої кислоти відносяться висипання на шкірі, дратівливість, порушення сну і апетиту, нервозність, перепади настрою, лущення шкіри, головні болі, частий пульс, анемія, слабкість. Продукт призначений для дорослих старше 18 років, можна рекомендувати веганам, призначається чоловікам і жінкам. Форма випуску - упаковки 100 шт. и 250 шт.

Призначення
Фолієва кислота 400 мкг показана при безплідді, вагітності, розладах сну і поведінки, зниженні опірності організму, анемії, порушенні роботи шлунково-кишкового тракту.

Властивості
Капсульна форма Вітаміну В9 позитивно впливає на процес утворення клітин і підтримку цілісності ДНК, бере участь в процесі кровотворення, підтримує нервову й імунну системи, знижує ризик розвитку патологій у плоду при вагітності, нормалізує роботу травного тракту.

Активні компоненти
Фолієва кислота - підвищує імунітет, підтримує склад крові, прискорює перебіг нервових імпульсів, активізує роботу мозку, підтримує серцевий ритм, нормалізує травлення, відновлює репродуктивне здоров'я чоловіків і жінок.

Результат
Вітамін В9 (фолієва кислота) значно знижує ризик захворювань серцево-судинної системи, заспокоює нерви, допомагає нормалізувати сон, зміцнює захисні сили організму. Відчувається активність мозку, поліпшується пам'ять і увага, поліпшується настрій. Шкірний покрив стає чистішим, підвищується його пружність, зникають висипання, лущення. Також зміцнюються ясна.

Застосування
Добова доза для дорослих 1 таблетка в день під час їжі. Перед прийомом обов'язково отримаєте консультацію лікаря.

Склад
Фолієва кислота, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, целюлоза рослинна, рослинний стеарат магнію.

Фолієва кислота 400 мкг Solgar Folic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.