Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИРНІ КИСЛОТИ ОМЕГА-3 950 МГ SOLGAR TRIPLE STRENGTH OMEGA-3 EPA & DHA

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Аритмія
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ішемічна хвороба серця
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Жирні кислоти Омега-3 950 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA фото
ОПИС

Жирні кислоти Омега-3 950 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA

Найкорисніші поліненасичені жирні кислоти Omega-3 у високій концентрації EPA & DHA тепер можна отримувати кожен день в необхідному добовому дозуванні, якщо придбати харчову добавку від Солгар Жирні кислоти Омега-3 950 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA. Саме вони впливають на діяльність органів і систем, зокрема, покращують роботу серця, стан шкіри і зміцнюють кістково-м'язовий апарат. Потрійна сила цього комплексу забезпечує організм необхідними мікроелементами і речовинами, які виробляють за запатентованою технологією з порід морських жирних риб - скумбрія, макрель, лосось, сардини. EPA і DHA роблять позитивний вплив на роботу серця і всієї кровоносної системи, зміцнюють серцевий м'яз, очищають судини від тромбів, перешкоджають осіданню на стінках холестеринових бляшок, знижують артеріальний тиск, нормалізують серцевий і мозковий кровотік. Вплив на кістково-м'язову тканину виражається в зміцненні кісток, підтримці нормального рівня утворення хряща, підвищенню рухливості і активності суглобів. Омега 3 жирні кислоти покращують проходження нервових імпульсів, підтримують нейронні зв'язки, сприяють зниженню рівня стресу, усувають симптоми депресії. 100% натуральний продукт, можна приймати з 18 років. Продукт унісекс. Форма випуску - упаковка 50 шт.

Призначення
Капсули Омега3 Triple Strength рекомендований до покупки при хворобах серцево-судинної системи, аритмії, підвищеному тиску, ІХС, порушення мозкового кровообігу, погіршенні пам'яті і уваги, симптомах депресії та стресу.

Властивості
Omega-3 EPA & DHA Потрійна сила допоможе позбутися від неприємних симптомів аритмії, знизити артеріальний тиск, нормалізувати серцевий ритм. Комплекс попереджає розвиток атеросклерозу, полегшує стан при ІХС, нервових розладах, депресивному синдромі.

Активні компоненти
Омега-3 комплекс: EPA (ейкозапентаєнова кислота) - основна її функція синтезувати ейкозаноїди, які знижують запальні процеси у всьому організмі, діє як антидепресант.
DHA (докозагексановая кислота) складає основу клітин, підтримує нормальну діяльність мозку, нормалізує кровообіг і перешкоджає утворенню холестеринових бляшок.

Результат
Прийом Харчової добавки з потрійним дією Omega-3 EPA & DHA від Солгар стимулює роботу всіх органів, допомагає відновити нормальний кровообіг, зміцнити серцевий м'яз, підвищити еластичність і пружність шкірного покриву. Жирні кислоти допомагають виробляти серотонін, підвищують настрій, активність, усувають депресивні стани і нервозність.

Застосування
Добова доза для дорослих 1 капсула 2 рази на день під час їжі. Перед початком прийому слід отримати консультацію лікаря, особливо, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або маєте хронічні захворювання, приймаєте будь-які препарати. БАД не є лікувальним препаратом.

Склад
Всього Омега 3 Поліненасичені забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота), DHA (докозагексановая кислота), гліцерин, желатин, риб'ячий жир, змішані токофероли.

Жирні кислоти Омега-3 950 мг Solgar Triple Strength Omega-3 EPA & DHA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.