Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИРНІ КИСЛОТИ ОМЕГА 3-6-9 1300 МГ SOLGAR OMEGA 3-6-9

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Аритмія
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ішемічна хвороба серця
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Жирні кислоти Омега 3-6-9 1300 мг Solgar Omega 3-6-9 фото
ОПИС

Жирні кислоти Омега 3-6-9 1300 мг Solgar Omega 3-6-9

Всім відомі поліненасичені жирні кислоти Омега-3-6-9 незамінні для будь-якого організму. Підтримувати необхідний рівень цих корисних елементів допомагають харчові добавки, до яких відноситься комплекс від бренду Solgar Жирні кислоти Омега 3-6-9 1300 мг. Харчова добавка містить у високій концентрації корисні масла - риб'ячий жир, лляне масло і масло огуречника. Омега-3-6-9 в своєму складі мають поліненасичені жирні кислоти, які надають позитивний вплив на всі системи організму - зміцнює шкірний покрив, береже його від старіння і руйнування, зберігає цілісність фортеця кісткової тканини, зміцнює стінки судин і діє як антиоксидант, допомагає нормалізувати роботу серця, зміцнити серцевий м'яз, підвищити рухливість і активність суглобів. Шляхом впливу на кровоносні судини, підвищення прохідності і поліпшення відтоку крові, жирні кислоти підтримують нормальний артеріальний тиск. Це допомагає полегшити стан при хворобах серця, ІХС, усунути аритмію. Також вплив кислот покращує кровопостачання мозку, підвищує концентрацію уваги, збільшує мозкову активність. Відновлювальні процеси в нервових тканинах допомагають уникнути депресивних станів, зняти нервову напругу, знизити рівень тривожності і дратівливості. БАД здійснюється у вигляді желатинових капсул, показано для дорослих старше 18 років. Повністю натуральний продукт. Для чоловіків і жінок. Форма випуску - упаковка 60 шт и 120 шт.

Призначення
Комплекс Omega 3-6-9 Solgar розроблений для людей, які страждають від хвороб серцево-судинної системи, при нервових розладах, порушенні мозкової і психічної діяльності, зниженні пам'яті, уваги, атеросклерозі, зниженні імунітету, нестабільному артеріальному тиску, аритмії.

Властивості
Жирні кислоти Омега-3-6-9 відновлюють роботу серцево-судинної, нервової, імунної систем, полегшують стан при ішемічній хворобі серця, запобігають атеросклерозу судин, борються з аритмією і підвищеним артеріальним тиском, покращують пам'ять, увагу і мозкову діяльність.

Активні компоненти
Омега-3 включає ейкозапентаєнову (ЕПК або EPA), докозагексаєнову (ДГК, або DHA), альфа-ліноленову (АЛК або ALA) кислоти, зміцнює структуру клітинних мембран, покращуючи і стабілізуючи роботу всіх органів і систем, знижує ризик розвитку онкозахворювань, зменшує запалення при захворюваннях суглобів, покращує статеву функцію.
Омега-6 підтримує стан і здоров'я шкірного покриву, знижує рівень холестерину, зменшує біль, запалення, покращує згортання крові.
Омега-9 покращують засвоєння глюкози, перешкоджають розвитку діабету, усувають ризик утворення пухлин в грудях у жінок, зміцнюють імунітет, знижують рівень холестерину, покращують обмінні процеси в клітинах і тканинах.

Результат
Прийом харчової добавки з Омега-3-6-9 покращує роботу всього організму - поліпшується кровопостачання мозку, нормалізується діяльність шлунково-кишкового тракту, йде больовий синдром, знижується рівень холестерину і нормалізується артеріальний тиск, поліпшується пам'ять і увагу, сон, підвищується активність і працездатність .

Застосування
Дозування для дорослих - 3 капсули в день під час прийому їжі. Якщо у вас є хронічні захворювання, ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте якісь препарати, обов'язково узгодьте прийом капсул зі своїм лікарем.

Склад
Омега 3-6-9. Склад, що складається з: Риб'ячий жир, Льняна олія, Олія огірка. Желатин, рослинний гліцерин, змішані токофероли. Містить рибу (анчоуси, скумбрія, сардини).

Жирні кислоти Омега 3-6-9 1300 мг Solgar Omega 3-6-9
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.