Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН К2 SOLGAR NATURALLY SOURCED VITAMIN K2

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Погане згортання крові
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін К2 Solgar Naturally Sourced Vitamin K2 фото
ОПИС

Вітамін К2 Solgar Naturally Sourced Vitamin K2

К2 - це активна форма вітаміну К, яка повинна бути присутня в щоденному раціоні кожної людини. Справа в тому, що його дія дуже багатогранна. Він забезпечує щільність кісткової тканини, підтримує роботу шлунково-кишкового витрачання та паралельно відповідає за інші внутрішні процеси в організмі. Вітамін К2 - це один з небагатьох, який знаходиться в продуктах харчування лише в невеликій кількості. В основному він виробляється мікрофлорою кишечника, але якщо вона порушена через незбалансоване харчування, антибіотики або інші причини, то в організмі починається його дефіцит. Тому важливо своєчасно заповнювати недолік цієї речовини, а для цього ідеально підійде продукт від Solgar. Він регулює синтез білків, які забезпечують повноцінний рівень коагуляції крові, а також контролює обмінні процеси в кістковій та сполучній тканинах. Більше того, це чудовий спосіб покращити функціонування нирок. Вітамін К2 від компанії Solgar, має рослинне походження, тому підійде для латовегетаріанців. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 50 шт.

Призначення
Регулює процес згортання крові та зміцнює судини. Він необхідний тих людей, які часто зустрічаються носові кровотечі. Особливо важливо звернути увагу на цей продукт при цирозі печінки, гепатиті, жовчнокам'яної хвороби, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, а також після тривалого вживання антибіотиків.

Властивості
Вітамін К відноситься до тих корисних речовин, які не всі сприймають як важливий, але без його участі не можуть вироблятися певні структури білка в серці і легень. Він також відповідає за взаємодію кальцію та вітаміну D.

Активні компоненти
Дикальційфосфат, рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат, діоксид кремнію. Містить молоко та сою.

Результат
Вітамін До Солгар забезпечить міцність кісток і зробить кісткову тканину щільнішою, адже до складу також входить велика кількість кальцію. Це дієвий продукт для заповнення цих активних речовин та покращення функціонування організму!

Застосування
Приймати 1 капсулу на день, бажано під час їжі або за рекомендацією спеціаліста.

Попередження
Зберігати поза досяжністю дітей. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана флакона відсутня, порвана чи пошкоджена.

Склад
Вітамін К2 (менахінон-7) 100 мкг. Кальцій – 115 мг.

Вітамін К2 Solgar Naturally Sourced Vitamin K2
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.