Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИТРАТ МАГНІЮ SOLGAR MAGNESIUM CITRATE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Крихкість кісток
  • Розлади нервової системи
  • Занепад сил
  • Ламкість і непрохідність судин і артерій
  • Втома м'язів, крепатура
  • Ниркова недостатність
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate фото
ОПИС

Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate

Магній в біодоступной формі цитрату магнію - один з найбільш необхідних мінералів для організму, тому що без його участі не проходить практично жодна реакція, і органи в своїй більшості мають потребу в дозуванні магнія. Харчова добавка Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate поповнює запаси цього корисного елемента в необхідному добовому дозуванні. Цитрат магнію грає важливу роль в організації життєдіяльності всього організму - зміцнює кістково-м'язову тканину, знижує тонус м'язів і больовий синдром, стабілізує артеріальний тиск, підтримує серцево-судинну систему, знижує рівень тривожності, позбавляє від стресу, знімає судомний синдром. Магній також покращує діяльність травної та ендокринної систем, виводить токсини і запобігає утворенню каменів у нирках, жовчному міхурі. Позитивно впливає і на самопочуття жінок в період ПМС, позбавляє від спазмів і поганого настрою. Цитрат магнію це натуральне джерело сил і енергії, гарного настрою і міцного сну. При нестачі цього мікроелемента відчувається втома, розлади нервової системи, погіршення сну, дратівливість, головний біль, мігрень, можливий розвиток хвороб нирок і травної системи. Продукт унісекс, підходить для веганів. Таблетки розроблені для дорослих старше 18 років. Форма випуску - упаковка 120 шт.

Призначення
Solgar Magnesium Citrate рекомендовані до покупки при розладах нервової системи, слабкості кісткової тканини, ламкість судин, м'язових спазмах, синдромі втоми, хворобах нирок, порушення режиму сну.

Властивості
Магній в таблетках зміцнює кістки, підвищує тонус м'язів, знімає біль і втому, активізує фізичну і розумову активність, усуває судоми і м'язову крепатуру, нормалізує тиск і зміцнює серцевий м'яз, нормалізує травлення і зміцнює стінки судин.

Активні компоненти
Цитрат магнію - це натуральний компонент, який використовують з успіхом в терапії та профілактики хвороб нирок, запобігає утворенню каменів у нирках і жовчному міхурі, усуває судоми, анемію, депресивний стан, покращує сон.

Результат
Дія магнію на організм стає помітною вже з перших днів прийому харчової добавки. Нормалізується серцевий ритм, зникає аритмія, поліпшується сон і апетит, полегшується стан при сечокам'яній хворобі, йде дратівливість, підвищується активність фізична і мозкова, інформація сприймається краще і глибше, пам'ять і увага поліпшуються, зникають судоми литкових м'язів.

Застосування
Перед прийомом БАДа обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які інші препарати. також слід попередити лікаря про наявність у вас супутніх хронічних захворювань. Добова доза для дорослих 2 таблетки в день під час прийому їжі.
 
Склад
Магній (у вигляді цитрату магнію), рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат магнію, дикальцийфосфат, діоксид кремнію, барвник діоксид титану, рослинний гліцерин.

Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.