Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИНК ХЕЛАТ SOLGAR CHELATED ZINC

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Розлади нервової системи
  • Нестабільність ендокринної системи
Склад: Цинк
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Цинк хелат Solgar Chelated Zinc фото
ОПИС

Цинк хелат Solgar Chelated Zinc

Всі вітаміни, мінерали, мікро- та макроелементи, потрапляючи в організм людини, виконують свої функції, взаємодіють між собою та в комплексі забезпечують здоров'я та красу. Однією з таких корисних речовин є цинк. Цей елемент – основа продукту Chelated Zinc від американської компанії Solgar, він входить до нього у хелатній формі. Незважаючи на те, що цей елемент є частиною багатьох продуктів харчування, люди не завжди повноцінно харчуються і немає гарантії того, що цинк надходитиме в організм з їжею достатньою мірою. Саме тому важливо включати до раціону Chelated Zinc від Solgar, який поповнить запаси цього мікроелемента та підтримає здоров'я. Комплекс містить цинк у легкозасвоюваній формі та не впливає на кислотність шлунка. Він допомагає покращити стан волосся, шкіри та нігтів, ефективний при шкірних захворюваннях для швидкого загоєння виразок, садна та ран. Тому цинк входить до багатьох лікувальних кремів, масок і мазей. Без: клейковина, пшениця, молочні продукти, соя, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти та колір. Можна приймати із 18 років. Унісекс. Форма випуску - упаковки по 100 шт та 250 шт.

Призначення
Рекомендується при ослабленому імунітеті, розладах нервової системи, крихких кістках, нестабільності ендокринної системи. Зміцнює опорно-руховий апарат, перешкоджає розвитку таких хвороб як остеопороз, ревматизм, артрит, остеохондроз та артроз.

Властивості
Цинк підтримує імунну систему сильної, допомагає залікувати рани та нормалізує загальне функціонування організму. Він також необхідний для нормальної функції скелетної, неврологічної та ендокринної систем. Відомо також, що він відіграє важливу роль у захисті організму від окисних процесів і особливо корисний для здорового старіння. Вегетаріанці, які годують мами, люди, які зловживають алкоголем, а також ті, у кого не виходить правильно харчуватися, піддаються більш високому ризику дефіциту цинку.

Застосування
Для дорослих приймати по одній таблетці на день (бажано під час їжі) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Попередження: Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке з'єднання. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Проконсультуйтеся з лікарем під час вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння.

Склад
Цинк (як хелат амінокислоти гліцинату цинку) 22 мг

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат дикакла, рослинна целюлоза, кремнезем, рослинний магнію стеарат, рослинна стеаринова кислота.

 

Цинк хелат Solgar Chelated Zinc
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.