Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХЕЛАТНЕ ЗАЛІЗО SOLGAR GENTLE IRON

Час застосування: Після їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Уповільнений метаболізм
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Знижений рівень гемоглобіну в крові
  • Інтоксикація печінки
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хелатне залізо Solgar Gentle Iron фото
ОПИС

Хелатне залізо Solgar Gentle Iron

Наявність мікроелемента заліза в організмі людини має життєво-важливе значення - залізо це основний транспортувальник кисню до органів і тканин. У дієтичній добавці американського концерну Solgar хелатне залізо Gentle Iron цей мікроелемент представлений в хелатній формі, повністю готового до засвоєння. Залізу відведена також важлива роль в обмінних процесах, воно підтримує нормальний рівень гемоглобіну в крові, перешкоджає анемії, знижує рівень холестерину в крові, знижуючи ризик розвитку атеросклерозу судин. Залізо в хелатній формі здійснює контроль за процесом руйнування отрут печінкою, підтримує її роботу і бере участь в процесі виробництва еритроцитів. При нестачі цього мікроелемента організм значно втрачає свої захисні властивості, стає більш схильний до дії вірусів та інфекцій, підвищується ламкість нігтів, січеться волосся, пересихає шкіра, спостерігається швидка стомлюваність, м'язова слабкість, запаморочення, шум у вухах аж до втрати свідомості. При вагітності і в період годування дитини грудьми у жінок зростає необхідність в залізі, необхідно підтримувати його рівень для запобігання порушень функцій крові. Харчова добавка від Солгар проводиться в формі таблеток для дорослих від 18 років. Продукт не містить інгредієнтів тваринного походження, тому може бути рекомендований для веганів. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Хелатний залізо рекомендується при низькому рівні гемоглобіну в крові, зниженому імунітеті, інтоксикації печінки, атеросклерозі, підвищеному рівні холестерину в крові, уповільненому метаболізмі.

Властивості
Таблетки заліза від Солгар нормалізують процеси кровотворення і виробництва еритроцитів, підтримує нормальний рівень гемоглобіну, доставляє кисень всім органам і тканинам, підтримує печінку в процесі знищення токсинів, зміцнює імунітет, підвищує захисну функцію організму в боротьбі з інфекціями і вірусами.

Активні компоненти
Залізо (як хелатний бісгліцінат заліза) це з'єднання мінералу і амінокислоти, сама біодоступна форма, максимально заповнює дефіцит мікроелемента без негативних наслідків у вигляді відкладень на стінках судин, нирках, суглобах, має високу засвоюваність без побічних ефектів, забезпечує доставку кисню і бере участь в тканинному диханні .

Результат
Харчову добавку Хелатне залізо Солгар купують для підвищення гемоглобіну при дієтах з нестачею заліза, при вегетаріанстві. Ефект від таблеток заліза - підвищення активності, зменшення втоми, зниження частоти запаморочень і оніміння кінцівок. Прийом заліза спортсменами збільшує енергію в м'язах і прискорює відновлення після навантаження. При вагітності препаратами заліза підтримується активність і енергія жінки.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки рекомендується отримати консультацію лікаря для коригування дози і схеми прийому. Виробник пропонує наступну схему прийому - 1 таблетка в день під час їжі.

Склад
Залізо (як хелатний бісгліцінат заліза), Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Хелатне залізо Solgar Gentle Iron
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.