Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХЕЛАТНЕ ЗАЛІЗО 25 МГ SOLGAR GENTLE IRON

Час застосування: Після їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Уповільнений метаболізм
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Знижений рівень гемоглобіну в крові
  • Інтоксикація печінки
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хелатне залізо 25 мг Solgar Gentle Iron фото
ОПИС

Хелатне залізо 25 мг Solgar Gentle Iron

Хелатне залізо 25 мг – це харчова добавка, що містить залізо у хелатній формі бісциглінат. Ця форма заліза має м'яку дію на травну систему та підвищену здатність до засвоєння. Залізо - це найважливіший мінерал для нашого організму, 70% якого від загальної його кількості входить до складу гемоглобіну. Гемоглобін, білок, що збагачує кров залізом, що у свою чергу сприяє виробництву здорових еритроцитів. Цей білок доставляє кисень від легень до клітин та вуглекислий газ від клітин до легень. Залізо є кофактором для багатьох біохімічних процесів в організмі, сприяє підвищенню енергетичного обміну, покращенню відновлення ДНК, бере участь у структурній побудові м'язових білків. Недостойний рівень заліза в організмі призводить до розвитку залізодефіцитної анемії, коли виникають різні симптоми: втома, слабкість, запаморочення, порушення концентрації уваги. Нестачу заліза найбільше відчувають жінки під час місячних та вагітності, люди при сильних кровотечах, захворюваннях печінки, шлунка, кишечника, а також ті, хто зловживає кавою. Залізо від компанії Solgar забезпечить запобігання дефіциту рівня заліза в організмі. Без використання штучних консервантів, ароматизаторів та барвників. Можна приймати із 18 років. Унісекс. Форма випуску - упаковка по 90 шт і 180 шт.

Призначення
Є підтримуючим продуктом при зниженні імунітету, частих простудних захворюваннях, ослабленості організму та недосипанні, регулярних головних болях, переднепритомному стані, задишці, поганому апетиті, а також погіршенні стану волосся, нігтів та шкіри. Підійде Gentle Iron і для вагітних, які потребують вироблення великої кількості еритроцитів.

Властивості
Найважливішою функцією заліза є транспортування кисню у всьому організмі. У складі еритроцитів знаходиться білок гемоглобін, кожна молекула якого має чотири атоми заліза. Їхнє завдання – пов'язувати кисень, який проходить кровоносні судини легень, і доставляти його до тканин. М'язовий гемоглобін або міоглобін зберігає та доставляє кисень до тканин м'язів. Також важливу роль залізо грає обміні речовин – воно допомагає нормалізувати рівень холестерину. у крові, контролює руйнування печінкою отруйних речовин, допомагає імунній системі боротися з інфекціями та вірусами.

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймати 1 капсулу на день після їди або за рекомендацією спеціаліста.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати за кімнатної температури. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення флакона відсутнє, порвано або пошкоджено. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або до токсикологічного центру.

Склад
Залізо (як хелат бісгліцинату заліза) 25 мг.

Інші компоненти
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеарат рослинного магнію.

Хелатне залізо 25 мг Solgar Gentle Iron
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.