Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЛІЦИН 500 МГ SOLGAR GLYCINE

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Безсоння
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Занепад сил
  • Стрес
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Гліцин 500 мг Solgar Glycine фото
ОПИС

Гліцин 500 мг Solgar Glycine

Гліцин – незамінна амінокислота, яка має одну із найпростіших структур усіх амінокислот. Гліцин зустрічається у білках всіх форм життя та відіграє важливу роль у синтезі білків, а також аденозинтрифосфату (АТФ). Він є сильним антиоксидантом, відповідає за своєчасне виведення токсичних речовин та важких металів з організму, значно покращує емоційне здоров'я, оскільки нормалізує сон, піднімає настрій, допомагає боротися зі стресом, а також перешкоджає розвитку депресії та апатії до навколишнього світу. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
При розладах нервової системи, депресії, стресовому стані, безсонні, занепаді сил, розсіяності уваги.

Властивості
Ця амінокислота підвищує продуктивність та витривалість, підтримує в нормі роботу центральної нервової системи, бере участь у синтезі гормону росту, знімає підвищену збудливість у стресових ситуаціях, підвищує імунітет, а також допомагає синтезувати креатин. Останній впливає на вироблення енергії, нарощування обсягу м'язів та відновлення після тренування. Glycine 500 активізує роботу мозку, допомагає швидше заповнити витрачені сили, нормалізує рівень цукру в крові, підвищує тонус м'язів, покращує координацію моторики, а також регенерує клітини головного мозку. Гліцин швидко виводиться з організму і не акумулюється у ньому. Він бере участь у будові м'язової тканини, а також забезпечує підвищення еластичності суглобів та зв'язок, оскільки є складовим компонентом колагену. Гліцин бере участь у розщепленні жиру, покращує функціонування травної та імунної систем, входить до складу цитохромів, що забезпечують поповнення запасу енергії, а також бере участь у синтезі гемоглобіну. Цей компонент прискорює набір м'язової маси, допомагає м'язам відновитися між тренуваннями, прибирає відчуття втоми та надає сил. Він ефективний при виснаженні організму та хронічному недосипанні.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний магнію стеарат, рослинна стеаринова кислота.

Результат
Завдяки гліцину Солгар покращує мозкову діяльність, підвищує вироблення колагену, надає седативну та протизапальну дію, нормалізує рівень цукру в крові, налагоджує сон. Покращує настрій, захищає від психічних розладів, допомагає наростити м'язову масу та швидко відновитись після інтенсивного фізичного навантаження.

Застосування
В якості харчової добавки для дорослих приймати по одній (1) рослинній капсулі 2 рази на день між їдою або відповідно до рекомендацій лікаря.

Попередження
Як і перед початком прийому будь-яких інших добавок, необхідно проконсультуватися з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або страждаєте на якесь захворювання. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна плівка відсутня або пошкоджена.

Склад
Гліцин 500 мг.

Гліцин 500 мг Solgar Glycine
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.