Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННИЙ B-КОМПЛЕКС SOLGAR B-COMPLEX "50"

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення циклу сну
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
Особливості:
  • Кошерний
  • Без ГМО
  • Без глютену
  • Веганський
Склад:
  • Холін
  • Інозитол
  • Фолат (Фолієва кислота; Вітамін В9)
  • Вітамін B1 (Тіамін)
  • Вітамін B2 (Рибофлавін)
  • Вітамін B3 (Ніацин)
  • Вітамін B6
  • Вітамін В12 (Метилкобаламін)
  • Вітамін В7 (Біотін)
  • Пантотенова кислота
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex
ОПИС

Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "50"

Найвідоміша вітамінна група В, склад якої забезпечує всі життєво-важливі процеси в організмі, став основою харчової добавки Вітамінний B-Комплекс B-Complex "50" від всесвітньо відомої компанії Solgar. Основне завдання цього комплексу - забезпечення організму всіма компонентами, які беруть участь в клітинному метаболізмі. Основними місцями впливу вітамінів групи В є мозок, серце і нервова система. Вітаміни цієї водорозчинної групи діють у зв'язці один з одним та іншими компонентами, забезпечуючи максимальний ефект від прийому гелевих капсул. Наприклад, вітаміни В4 + В6 забезпечують здоров'я нервів, покращують настрій шляхом вироблення гормону серотоніну. Зв'язка В1 + В6 + В12 підтримує серцеву діяльність, зміцнюють судини і налагоджуючи спокійний здоровий сон. А сам вітамін В12 бере участь в синтезі ДНК. В-Комплекс "50" це збалансована формула для оптимізації здоров'я і підтримки всіх систем організму в добовому дозуванні всіх необхідних компонентів. Вплив на основні системи допомагає поліпшити мозкову діяльність, регулювати режим сну і активності, активізувати психічні процеси пам'яті, мислення і уваги, поліпшити сприйняття і переробку інформації, знизити збудження і поліпшити передачу нервових імпульсів. Комплекс призначений для дорослих з 18 років, унісекс, підходить для веганів. Форма випуску - упаковки 50 шт., 100 шт. и 250 шт.

Призначення
В-Комплекс від Солгар купують при порушенні режиму сну, розладах нервової системи, захворюваннях серцево-судинної системи, порушення психічних процесів пам'яті та уваги, зниження мозкової активності.

Властивості
Вітаміни групи В відновлюють і підтримують діяльність серця, зміцнюють стінки судин, стабілізують тиск, покращують провідність нервових імпульсів, заспокоюють нервову систему, нормалізують сон, підвищують мозкову і рухову активність.

Активні компоненти
В1 тіамін - зміцнює нервову систему, покращує роботу мозку, прискорює обмінні процеси, активізує пам'ять і увагу, прискорює процес відновлення м'язів і суглобів після фізичного навантаження.
В2 рибофлавін - зміцнює імунітет, підвищує захисні сили організму. Регулює роботу щитовидної залози, підтримує оптимальний стан шкірного покриву.
В3 ніацин - знижує рівень холестерину, покращує зір.
В4 холін - зміцнює стінки судин, перешкоджає тромбування, підтримує печінку.
В5 пантотенова кислота - бере участь у виробленні енергії клітин, по допомагає швидше відновитися після фізичного навантаження.
В6 піридоксин - зміцнює нервові клітини, допомагає нарощувати м'язову масу, нормалізує діяльність гормональної системи.
В7 біотин - прискорює обмін речовин, регулює нервові реакції.
В8 інозит - активізує мозкову діяльність, зміцнює волосяні фолікули, покращує пам'ять і увагу.
В9 фолієва кислота - бере участь в оновленні клітин, відповідає за нормальну роботу мозку і знижує ризик вроджених патологій нервової трубки при вагітності.
В12 - зміцнює імунну систему, підвищує пружність шкіри, відновлює м'язи.

Результат
Прийом вітамінного комплексу в капсулах впливає вже з перших днів. Відчувається підвищення рівня витривалості і збільшення енергійності, мозкова активність підвищується, стає легше сприймати інформацію, поліпшується стан шкірного покриву і волосся, нормалізується сон, підвищується настрій, знижується дратівливість.

Застосування
Перед прийомом обов'язково порадьтеся з лікарем. Виробник рекомендує дорослим приймати по 1 капсулі під час їжі кожен день.

Склад
Тіамін (вітамін B1) (у вигляді мононитрата тіаміну), Рибофлавін (вітамін B2), Ніацин (вітамін B3) (як ніацинамід), Вітамін B6 (як піридоксин HCI), Фолієва кислота, Вітамін B12 (як ціанокобаламін), Біотин (як D -біотін), Пантотенова кислота (вітамін B5) (як пантотенат D-ca), Інозит холін (як холін-бітартрат), Природна порошкова суміш (водорості, екстракт ацерола [фрукти], люцерна [листя і стебло], петрушка [лист] , шипшина [фрукти], крес-салат [трава]), овочева целюлоза, стеарат рослинного магнію, кремнезем, мікрокристалічна целюлоза.

Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "50"
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.