Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМИН Е 100 IU SOLGAR VITAMIN Е D-ALPHA TOCOPHEROL & MIXED TOCOPHEROLS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення роботи репродуктивної системи
  • Гормональний збій при вагітності
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамин Е 100 IU Solgar Vitamin Е d-Alpha Tocopherol & Mixed Tocopherols фото
ОПИС

Вітамин Е 100 IU Solgar Vitamin Е d-Alpha Tocopherol & Mixed Tocopherols

Вітамін Е дослівно перекладається з грецької як "tokos" - потомство і "phero" - нести. Його головне завдання - підтримувати репродуктивне здоров'я жінки і чоловіка, допомагати в процесі виробництва сперматозоїдів і нормалізувати гормональний фон жіночого організму при вагітності та клімаксі. Відмінним помічником для здоров'я стане Вітамін Е 100 IU Vitamin Е d-Alpha Tocopherol & Mixed Tocopherols від компанії Solgar. Ці желатинові капсули забезпечать надовго зарядом бадьорості, енергії та молодості. Крім репродуктивної системи, токоферол підтримує діяльність серця, нормалізує рівень холестерину і глюкози в крові, зміцнює стінки судин і капілярів, очищає від тромбів і полегшує відтік крові. При цьому активізується робота мозку, поліпшується пам'ять і увагу, підвищується працездатність і активність протягом дня, налагоджується режим сну, зникає безсоння. Вітамін Е також має антиоксидантну дію, зберігає клітини вільними від впливу радикалів, які прискорюють старіння і руйнування клітин. Відновлювальна функція токоферолу забезпечує продовження молодості всього організму, стабільно гарний настрій і активність. Харчова добавка призначена для вживання всередину дорослими старше 18 років, унісекс. Підходить для вегетаріанців. Форма выпуска - упаковка 100 шт.

Призначення
Комплекс альфа-токоферолу і змішаних токоферолів розроблений для дорослих, що мають проблеми з серцево-судинною діяльністю, репродуктивним здоров'ям, проблемою зачаття і виношування вагітності, при безсонні або порушення сну, зниження імунітету.

Властивості
Вітамін Е бере участь в синтезі білків і перешкоджає передчасному старінню клітин, підтримує репродуктивну функцію в чоловічому і жіночому організмі, допомагає при лікуванні безпліддя, регулює рівень холестерину і цукру крові, підтримує серцевий м'яз, зміцнює стінки судин і підвищує імунітет.

Активні компоненти
Альфа-токоферол і змішані токофероли діють як потужний антиоксидантний засіб, беруть участь в синтезі нових клітин, зміцнюють імунну систему і нормалізують роботу серця. Активні речовини стимулюють мозкову діяльність, покращують і прискорюють психічні реакції, зміцнюють нервові волокна і сприяють зниженню стресу.

Результат
Токоферол проводиться в м'яких капсулах, що полегшує його проникнення в організм. Із зовнішніх проявів - поліпшується стан і колір шкіри, підвищується її еластичність, зміцнюються волосся, підвищується густота і знижується ламкість. У середині організму теж відбуваються зміни в кращу сторону - налагоджується робота серця, поліпшується мікроциркуляція крові, мозковий кровообіг, що тягне за собою підвищення працездатності, концентрації уваги, поліпшення пам'яті. Налагоджується робота статевих залоз, підвищуються шанси для зачаття, у чоловіків зростає кількість вироблюваних сперматозоїдів, поліпшується їх якість і проникаюча здатність. У жінок нормалізується настрій і гормональний баланс при вагітності та клімаксі.

Застосування
Добова доза для дорослих - 1-2 м'яких капсули в день під час їжі, якщо вашим лікарем не передбачена інша дозування і схема прийому.

Склад
Вітамін Е (альфа-токоферол), Змішані токофероли, Желатин, сафлорова олія, рослинний гліцерин.

Вітамин Е 100 IU Solgar Vitamin Е d-Alpha Tocopherol & Mixed Tocopherols
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.