Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН D3 25 МКГ SOLGAR CHOLECALCIFEROL VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Ниркова недостатність
  • Головний біль
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Остеопороз
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3 фото
ОПИС

Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3

Для повноцінної життєдіяльності людина повинна щодня отримувати всі необхідні вітаміни, серед яких важливим є D3. Вітамін D3 необхідний для кращого засвоєння кальцію, який відповідає за здоров'я кісток та зубів. Крім того, вітамін D3 сприяє зміцненню імунітету та правильному функціонуванню нервово-м'язової системи. Вітамін D3 - жиророзчинний вітамін, необхідний практично всім системам життєдіяльності людини. Його також називають сонячним вітаміном, оскільки наш організм здатний накопичувати його у процесі прийому сонячних ванн. Цей препарат містить необхідну денну дозу вітаміну D3. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 180 шт.

Призначення
Допомагає краще засвоїтися кальцію та фосфору, забезпечує зміцнення кісткової тканини та не допускає розвитку захворювань опорно-рухового апарату. Більше того, він убереже людину від таких захворювань як псоріаз, цукровий діабет, запальні процеси у шлунково-кишковому тракті, серцево-судинні захворювання, ожиріння, злоякісні онкоутворення, дерматологічні висипи та розвиток рахіту.

Властивості
Головне завдання вітаміну D – забезпечити правильне зростання та розвиток кісткової тканини шляхом регуляції рівня кальцію в організмі. Крім цього, він відновлює м'язи, підвищує імунітет, підтримує рівень фосфору в крові, бере участь у регуляції артеріального тиску, а значить, і в роботі серця. Також вітамін D необхідний для правильного функціонування нирок та щитовидної залози. Природне джерело вітаміну D - сонце, тому в першу чергу цей компонент засвоюється шкірою, позитивно впливаючи на неї. Нестача цього вітаміну в організмі може викликати м'язові болі та мігрені, сприяти розвитку та загостренням екземи, псоріазу, діабету, гіпертонії та інших хвороб серця, викликати рахіт, аутизм, розсіяний склероз, рак та багато інших хвороб.

Активні компоненти
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний магнію стеарат, рослинний гліцерин, рибофлавін.

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймати по одній (1) таблетці 1-2 рази на день (бажано під час їжі) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Попередження
Як і перед початком прийому будь-яких інших добавок, необхідно проконсультуватися з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або страждаєте на якесь захворювання. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна плівка відсутня або пошкоджена.

Склад
Вітамін D 25 мкг (у вигляді холекальциферолу D3) 1000 МЕ.

Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.