Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН D3 25 МКГ SOLGAR CHOLECALCIFEROL VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Ниркова недостатність
  • Головний біль
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Остеопороз
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3 фото
ОПИС

Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3

Вітамін D3 один з найважливіших компонентів, які потрібні нашому організму протягом усього життя. Його основне завдання - підтримувати оптимальний рівень кальцію для нормального розвитку, функціонування кісткової тканини і зубів. Компанія Солгар виробляє БАД з натуральним вітаміном D3, отриманим з масла холоднокровних риб - Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3. Крім турботи про кістково-м'язові тканини та зубну емаль, холекальциферол підтримує імунну систему і зміцнює судини, знімає м'язову і головний біль, нормалізує кров'яний тиск і рівень цукру. Цей вітамін позитивно діє на весь організм в цілому, на серцево-судинну і нервову системи зокрема. D3 здатний налагодити роботу щитовидної залози, нормалізувати кровообіг мозкових судин, позбавити від мігрені. Вітамін виробляється нашим організмом з самого дитинства під впливом сонячного світла, але з віком активність наших клітин знижується, і вироблення необхідних компонентів також погіршується. Якщо бракує D3, наше самопочуття і настрій погіршується, ми відчуваємо занепад сил, з'являється м'язова слабкість, швидка стомлюваність, можливо навіть розвиток депресивних станів. Цей незамінний вітамін здатний нас позбавити від нервового зриву, знизити рівень тривоги і занепокоєння, нормалізувати сон і навіть поліпшити стан шкіри. Біодобавка не містить глютенів, молочних продуктів і пшениці, її можна рекомендувати веганам. Комплекс розроблений для дорослих старше 18 років, унісекс. Перед початком застосування обов'язково потрібно порадитися з лікарем з приводу доцільності прийому і дозування. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Вітамін D3 Холекальциферол призначений для прийому всередину як харчова добавка для дорослих, які страждають перепадами артеріального тиску, слабкістю м'язів, ламкістю волосся і нігтів, при високому рівні глюкози, проблемою з щитовидною залозою і серцево-судинною системою, при стресах і головних болях.

Властивості
Холекальциферол нормалізує і контролює рівень кальцію в організмі, підтримує оптимальний стан шкіри, волосся і зубів, опороно-рухового апарату, зміцнює імунітет, знижує рівень тривожності при депресії, покращує сон і апетит, мозковий кровообіг і серцеву діяльність.

Активні компоненти
Холекальциферол (Вітамін D3) укладено в м'які капсули, вміст яких отримано шляхом вилучення і обробки від домішок масла холоднокровних риб. Він абсолютно такий же по складу як той, який виробляє наш організм природним шляхом. D3 регулює кальцій, підтримує м'язи і кістки, знімає тонус при навантаженнях (в тому числі у спортсменів), зміцнює стінки судин, нормалізує кров'яний тиск, тим самим, підтримуючи роботу серцевого м'яза. Здатний зняти головний біль аж до мігрені, діє як заспокійливе в стресових ситуаціях, оптимізує рівень цукру.

Результат
Прийом м'яких капсул призводить до поліпшення загального самопочуття, підвищується активність і працездатність, настрій і енергія, зовнішній вигляд шкіри і волосся змінюється в кращу сторону, вони стають міцнішими і сильнішими, зміцнюється імунна система, організм стає менш сприйнятливим до зовнішнього впливу. Серцева діяльність налагоджується за рахунок нормалізації кров'яного тиску і рівня глюкози. Перестають мучити головні болі, безсоння і стреси.

Застосування
Перед початком прийому обов'язково отримаєте консультацію лікаря, особливо, якщо ви вагітні і годуєте грудьми, а також маєте супутні захворювання. Дозування для дорослих - 1 капсула під час їжі двічі в день.

Склад
Вітамін D3 (холекальциферол) 1000 МО), Сафлорова масло, желатин, рослинний гліцерин, соняшникова олія.

Вітамін D3 25 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.