Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН D3 125 МКГ SOLGAR VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Ниркова недостатність
  • Головний біль
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Остеопороз
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін D3 125 мкг Solgar Vitamin D3 фото
ОПИС

Вітамін D3 125 мкг Solgar Vitamin D3

Для міцності кісток і здоров'я зубів організму необхідний цілий комплекс вітамінів, серед яких Вітамін D3 відіграє особливу роль - забезпечує повноцінне засвоєння кальцію і гарантує, що кістки та зуби залишаться міцними та здоровими. Компанія Солгар представляє Вітамін D3 125 мкг Solgar Vitamin D3, який підтримує серцево-судинну систему та забезпечує повноцінну підтримку всього організму при м'язовій втомі, нирковій недостатності, проблемі щитовидної залози. Цей вітамін виробляється організмом під впливом сонячного світла, але з віком рівень його вироблення знижується. Також вітамін D3 важливий для повноцінного розвитку маленьких дітей, правильного формування кісток скелета та зміцнення зубної емалі. Вміст капсул забезпечує добову норму цього важливого вітаміну, підтримує кістково-м'язову тканину, стабілізує роботу серцево-судинної системи, зміцнює неспецифічний імунітет. Завдяки вітаміну D3 поліпшується мозковий кровообіг, зміцнюються нервові клітини, нормалізується провідність нервових імпульсів і рівень згортання крові. Крім того, підтримується функція щитовидної та паращитовидної залоз, поліпшується стан при мігрені. Капсули не містять глютену і молочних продуктів, тому можуть бути призначені вегетаріанцям. Біодобавка розроблена для дорослих жінок і чоловіків 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.
   
Призначення
Вітамін D3 призначають в якості добавки до харчового раціону при частих головних болях (мігрені), м'язової слабкості, зниженні імунітету, нестабільних показниках рівня глюкози в крові, підвищенні тиску, м'якості кісток, руйнуванні зубів, ниркової недостатності, підвищеному кров'яному тиску особам старше 18 років після консультації лікаря.

Властивості
Вітамін D3 125 мкг Solgar Vitamin D3 усуває проблеми серцево-судинної системи, нормалізує роботу щитовидної залози, знижує цукор крові і тиск, сприяє зміцненню імунітету, рятує від мігрені, знімає больовий синдром при м'язових болях, зміцнює кістки і зуби.

Активні компоненти
Вітамін D3 (холекальциферол) аналогічний натуральному вітаміну D3, що виробляється нашим організмом під впливом сонця, підтримує імунну систему, допомагає засвоювати кальцій, підтримує оптимальний стан кістково-м'язової тканини і зубів, підшлункової залози, в літньому віці нормалізує роботу нервової системи, покращує роботу паращитовидной залози і підтримує серцеву діяльність.

Результат
Вітамін D3 допомагає стабілізувати роботу всіх систем і органів, нормалізує м'язову діяльність, знижує тиск і покращує мікроструми мозку, що сприяє зменшенню больового синдрому при головних болях і мігрені, поліпшується робота нервових клітин, зміцнюються стінки судин і нормалізується частота серцевих скорочень, кров'яний тиск і рівень цукру.

Застосування
Якщо лікарем не призначено інакше, дорослі приймають 1 капсулу під час прийому їжі 1-2 рази на добу. Якщо ви вагітні або у вас період лактації, порадьтеся зі своїм лікуючим лікарем з приводу прийому і дозування БАДа.

Склад
Вітамін D3 (холекальциферол), Соєва олія, желатин, рослинний гліцерин, кукурудзяна олія.

Вітамін D3 125 мкг Solgar Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.