Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМИНОКИСЛОТНИЙ КОМПЛЕКС SOLGAR ESSENTIAL AMINO COMPLEX

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Занепад сил
  • Фізична втома
  • Погіршення настрою
Склад:
  • L-Гистидин
  • L-Фенилаланин
  • L-Треонин
  • L-Метіонін
  • L-Лізин
  • L-Лейцин
  • L-Ізолейцин
  • L-Валін
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Аминокислотний комплекс Solgar Essential Amino Complex фото
ОПИС

Аминокислотний комплекс Solgar Essential Amino Complex

Якщо сили вашого організму закінчуються, ви займаєтеся спортом, але м'язовий біль не проходить, значить, вашому організму не вистачає амінокислот, які підтримали б і підняли рівень енергії. Для цього американський бренд Solgar розробив Амінокислотний комплекс Essential Amino Complex. Комплекс містить 8 незамінних амінокислот, які наш організм сам не виробляє. Але вони йому вкрай необхідні для нормального функціонування органів і систем. Де їх взяти? Ми можемо отримати їх, вживаючи корисні продукти з високим вмістом цих амінокислот, але контролювати добову дозу неможливо. Оптимально - вживати біо-добавки, в яких відрегульований рівень амінокислот, необхідний нашому організму на добу. Цей аміно-комплекс від Солгар стане незамінним помічником для спортсменів, тому що він значно збільшує витривалість під час фізичних навантажень, зменшує м'язовий біль і швидше відновлює м'язи після занять спортом. Також комплекс амінокислот необхідний для людей, схильних до стресу, зі зниженим імунітетом, стрибками рівня глюкози і гемоглобіну. Амінокислоти представлені тут у вільній формі, це значно підвищує їх біодоступність. Випускається в капсулах. Унісекс. Вік 18+. Форма выпуску - упаковка 90 шт.

Призначення
Essential Amino Complex призначений для чоловіків і жінок, які страждають від перепадів настрою, при підвищених фізичних навантаженнях, м'язового болю після занять спортом, зниження імунітету і проявах депресії.

Властивості
Солгар-комплекс з амінокислотами підвищує працездатність і активність м'язів, сприяє швидкому відновленню м'язів після навантажень, бореться зі стресом, нормалізує рівень цукру і гемоглобіну в крові, підвищує захисні сили організму.

Активні компоненти
L-валін відновлює пошкоджені зв'язки і м'язи, його нестача призводить до розладу координації рухів.
L-ізолейцин і L-лейцин допомагають швидше відновитися після операцій, при стресах і імунних захворюваннях, необхідні при нестачі білкової їжі в раціоні.
L-лізин знімає депресивні стани, покращує засвоюваність кальцію, знижує рівень тривожності і неспокою.
L-метіонін покращує розщеплення жирів, знімає втому м'язів, відповідає за синтез глюкози.
L-треонін нормалізує роботу імунної системи, стимулює обмін білків і вироблення колагену.
L-триптофан бере участь у виробленні гормону росту і зміцнює серцевий м'яз, допомагає подолати безсоння і стрес, недолік цього компонента призводить до цукрового діабету.
L-фенілаланін покращує пам'ять і увагу, знижує апетит і покращує загальний емоційний фон.

Результат
Регулярне застосування комплексу амінокислот призводить до стабілізації роботи нервової системи, покращує метаболізм у тканинах, нормалізує сон і апетит, знижує тривожність і покращує загальний фізичний і емоційний стан. Для спортсменів необхідний комплекс амінокислот, щоб швидко відновити м'язи після тренування, зняти м'язовий тонус і біль, підвищити активність і працездатність.

Застосування
В якості харчової добавки для дорослих приймайте одну (1) рослинну капсулу двічі на день між їдою або за призначенням лікаря.

Склад
L-Histidine (Free Form), L-Isoleucine (Free Form), L-Leucine (Free Form), L-Lysine (as L-lysine HCl) (Free Form), L-Methionine (Free Form), L-Phenylalanine (Free Form), L-Threonine (Free Form), L-Valine (Free Form).

Аминокислотний комплекс Solgar Essential Amino Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.