Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

L-ТІРОЗИН 500 МГ SOLGAR L-TYROSINE 50 VEGETABLE CAPSULES

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Підвищена втома
  • Головний біль
  • Погіршення настрою
Склад: L-Тирозин
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
L-Тірозин 500 мг Solgar L-Tyrosine 50 Vegetable Capsules фото
ОПИС

L-Тірозин 500 мг Solgar L-Tyrosine 50 Vegetable Capsules

L-Тірозин 500 мг - це амінокислота, яку ще називають гормоном настрою. Вона необхідна для нормального функціонування щитовидної залози та надниркових залоз. За допомогою тирозину можна нормалізувати апетит, знижений тиск та зменшити відкладення зайвих жирів. Його нестача в організмі призводить до поганого настрою та навіть депресій. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 50 шт.

Призначення
Прийом тірозину рекомендується при тривожних станах, хронічній втомі, поганому самопочутті, головних болях та низькому тиску.

Властивості
При хронічному стресовому стані у людини погано виробляється тирозин, що впливає на фізичний стан, наприклад, поганий настрій. Тому слід додатково приймати цю амінокислоту у вигляді капсул. Він може допомогти, якщо виникло звикання до лікарських препаратів.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний магнію стеарат, рослинна стеаринова кислота.

Результат
Після прийому L-Тірозину покращується якість сну, пам'ять, фізичний стан та прискорюється м'язове відновлення після тренувань. Впливає на пігмент меланіну, що позначається на кольорі шкіри та волосся, захисті від шкідливого ультрафіолету, та на роботу щитовидної залози. Є також антиоксидантами, борючись із вільними радикалами, які прискорюють старіння організму та призводять до розвитку різноманітних хвороб.

Застосування
В якості харчової добавки для дорослих приймати від однієї до двох капсул на день між їдою або за вказівкою лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-яку харчову добавку. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати у прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє, порвано або пошкоджено будь-яким чином.

Склад
L-тірозин (вільна форма) 500 мг.

L-Тірозин 500 мг Solgar L-Tyrosine 50 Vegetable Capsules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.