Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BABARIA GREEN FACE MASK WITH CANNABIS SEED OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babaria
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: Berioska, S. L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Матування
  • Очищення
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Очищаюча маска для обличчя Babaria Green Face Mask With Cannabis Seed Oil фото
ОПИС

Очищаюча маска для обличчя Babaria Green Face Mask With Cannabis Seed Oil

Задовольнити шкіру, очистити пори та покращити її стан ще не було так легко, застосовуючи маску для обличчя з олією насіння канабісу. Формула зеленої маски містить унікальний кукурудзяний крохмаль, який вбирає жир і усуває забруднення, матує шкіру. А також містить олію з насіння конопель, яка бореться з акне і зменшує почервоніння. Рекомендується для жирної та комбінованої шкіри обличчя.

Призначення
Очищає, бореться з акне і почервонінням, які характерні для шкіри, схильної до акне.

Рекомендація до застосування
Нанести на обличчя, уникаючи області очей та губ. Використовувати достатню кількість, щоб повністю покрити шкіру. Залишити на 30 хвилин. Після висихання треба змити маску водою. Якщо маска не висохла, зачекайте ще кілька хвилин. Щоб видалити залишки, промити обличчя теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyvinyl Alcohol, Zea Mays (Corn) Starch, Polysorbate 80, Titanium Dioxide (Nano), Cannabis Sativa Seed Oil, Phenoxyethanol, Acrylates Copolymer, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Isohexadecane, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Triethylhexanoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Butylparaben, Laureth-7, Ethylparaben, Propylparaben, Aluminum Stearate, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, CI 42090 (FD & C Blue 1), CI 19140 (FD & C Yellow 5), Sodium Methylparaben, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin.

Очищаюча маска для обличчя Babaria Green Face Mask With Cannabis Seed Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.