Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДВОФАЗНИЙ ПАРФУМОВАНИЙ МІСТ ДЛЯ ВОЛОССЯ ESTHETIC HOUSE CP-1 REVITALIZING HAIR MIST PETITE PINK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Міст
Тип волосся: Пошкоджені
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Термозахист
  • Зміцнення
  • Для зміцнення волосся
  • Тонізація
  • Для блиску
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Двофазний парфумований міст для волосся Esthetic House CP-1 Revitalizing Hair Mist Petite Pink фото
ОПИС

Двофазний парфумований міст для волосся Esthetic House CP-1 Revitalizing Hair Mist Petite Pink

Яким би ефектним не був образ, але навіть його легко зіпсувати тьмяним волоссям. Зачіска повинна стати кульмінацією і яскравим акцентом, а не приводом для жалю. Відмінним рішенням проблеми стане покупка двофазного парфумованого Миста для волосся CP-1 Revitalizing Hair Mist Petite Pink корейського виробника натуральної косметики Esthetic House. Легка і дієва формула спрея впливає комплексно - моментальне зволоження і блиск, глибока вітамінізація і гідратація, ущільнення та підвищення пружності, нейтралізація статичної електрики та свіжість до кінця дня. Такому б'юті-ефекту сприяє наявність в складі Миста кератину, гидролизированного шовку, еластину і натуральних екстрактів рослин. Двофазна формула забезпечує повноцінний захист від ультрафіолету і перепадів температури, термозахист при сушінні і укладанні, розгладжує неслухняні пасма і полегшує розчісування. Завдяки мілкодисперсному розпорошенню, активні компоненти проникають всередину та повністю поглинаються клітинами, не залишаючи при цьому неприємних відчуттів у вигляді липкої плівки. Легкий аромат квітів і фруктів огортає та зберігається на цілий день - відразу після розпилення - це персиково-грушева солодкість, ноти серця - жасминова свіжість, післясмак - кедр, янтар і рожевий мускус. Міст розроблений для всіх типів волосся, підходить для тонкого та пошкодженого. Вік 18+.

Призначення
Міст з кератином Естетік Хаус рекомендований при зниженні еластичності волосся, випаданні, втрати кольору, зневодненні, частому використанні фарбувальних засобів, гарячого укладання, виснаження структурних ниток, посічених кінчиків.

Властивості
CP-1 Revitalizing Hair Mist Petite Pink живить, зволожує, відновлює, зміцнює тонкі та пошкоджені пасма, надає моментальну гладкість і еластичність будь-якому волоссю, підвищує захисний бар'єр, запаює лусочки і відновлює кутикулу, гарантує термозахист.

Активні компоненти
Кератин, еластин і гідролізований шовк зсередини відновлюють зруйновані структурні нитки, зміцнюють клітини, підвищують пружність, надають гладкість, знімають електрику.
Екстракти оливи, макадамії та морінгі - це повноцінне живлення фолікулів і волосся по всій довжині, їх легше розчесати і укласти, воно еластичне та гладке.
Екстракт екліпти перешкоджає випаданню, покращує ріст нового міцного волосся, прискорює регенерацію.
Базилік, куркума і шовковиця - антиоксиданти, зволожують глибоко, підтримують здоров'я шкіри голови.

Результат
Купити мист для волосся з двофазної формулою - значить, забезпечити своїм локонам захист, зволоження та живлення надовго. Моментальний ефект - гладеньке волосся, насичені божественним ароматом природи. Волосся, яке отримує повноцінний захист, виглядає сильним і здоровим, збільшується об'єм, прискорюється ріст, пасма ущільнюються. У той же час, мист не обтяжує і не склеює волосся між собою. Простий спосіб надати зачісці блиск і натуральну гладкість - розпорошити ароматний мист Естетік Хаус.

Застосування
Перед застосуванням флакон струснути і розпорошити з відстані 15 см. Використовувати на чисте сухе волосся.

Склад
Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Collagen, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Betaine, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, Citric Acid, Disodium EDTA, Fragrance.

Двофазний парфумований міст для волосся Esthetic House CP-1 Revitalizing Hair Mist Petite Pink
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.