Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З КОЛАГЕНОМ І РОСЛИННИМИ ЕКСТРАКТАМИ ESTHETIC HOUSE COLLAGEN HERB COMPLEX ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Есенція
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 25+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Есенція для обличчя з колагеном і рослинними екстрактами Esthetic House Collagen Herb Complex Essence фото
ОПИС

Есенція для обличчя з колагеном і рослинними екстрактами Esthetic House Collagen Herb Complex Essence

Вікові зміни проявляються на жіночому обличчі, коли шкіра втрачає пружність. Клітини менше виробляють колаген, з'являються перші зморшки. Уникнути неприємних емоцій та підтримати молодість шкіри допоможе Есенція для обличчя з колагеном і рослинними екстрактами Esthetic House Collagen Herb Complex Essence. Корейський виробник рекомендує концентрований морський колаген для омолодження і оновлення клітин шкірного покриву. У складі продукту, крім морського колагену, екстракти рослин, алантоїн, аденозин. Комплекс спрямований на інтенсивне зволоження самих глибинних шарів епідермісу, живлення та вітамінізація клітин, підтяжка та підвищення пружності шкіри, регенерація клітинного складу. Потужний антивіковий ефект забезпечується збалансованим вмістом активних компонентів - колаген зводить до мінімуму прояви зморшок, виштовхує їх зсередини; рослинні екстракти глибоко живлять, зволожують, освіжають і тонізують; алантоїн та аденозин позбавляє від сухості, розгладжує рельєф та пом'якшує. Як результат, шкірний покрив знову набуває еластичності і пружності, підвищується його захисний бар'єр, шкіра легше протистоїть зовнішньому впливу, волога утримується всередині клітин, не випаровується, а значить, продовжується молодість покриву. Есенція підходить для будь-якої шкіри, можна використовувати людям з чутливою та дуже сухою шкірою. Вікова категорія 25+.

Призначення
Collagen Herb Complex Essence рекомендована для покриву, який втратив колаген, при зниженні тургору, пружності, при зневодненні та лущенні, наявності пігментації, куперозу і зморшок.

Властивості
Коллагеновая есенція швидко відновлює гідроліпідний баланс клітин шкіри, нормалізує та прискорює регенерацію клітин, вирівнює рельєфність, покращує стан і колір обличчя.

Активні компоненти
Морський колаген це натуральний і потужний зволожувач, який максимально за складом схожий з людським, тому швидко вбирається і повністю всмоктується клітинами покриву, допомагає утримати вологу і перешкоджає руйнуванню клітинних мембран, проникає глибоко в покрив і відновлює клітинні шари.
Аденозин з алантоїном стимулюють утворення колагену в клітинах шкіри, знижують запалення і почервоніння, оновлюють клітинний склад.
Рослинні екстракти (шипшина, жимолость, хризантема, троянда, центелла) прискорюють загоєння покриву, ранок і тріщинок, забезпечують бактерицидний захист, заспокоюють, покращують мікроциркуляцію, тонізують і витамінізують. Рослини активно борються з ознаками старіння, оновлюють шкірний покрив, перешкоджають руйнівним процесам в клітинах.

Результат
Дія есенції направлена на боротьбу з віковими змінами та підтяжку шкірного покриву. Використання засобу з рекомендованою регулярностю дозволить відчути результат через 2 тижні - шкіра помітно підтягується, стає більш пружною та свіжою, дрібні нерівності та нерівності рельєфу розгладжуються, зменшується глибина зморшок. Зовнішній вигляд шкіри змінюється на краще - з'являється сяйво, тон рівний і натуральний, шкіра чиста, світла.

Застосування
За рекомендацією корейських виробників, використовуйте есенцію як проміжний етап догляду за шкірою обличчя - після очищення і тонізації перед нанесенням маски або крему. На шкіру наноситься невелика кількість есенції масажними рухами до повного вбирання. Продукт не залишає липкості або жирних слідів, вбирається повністю. Через 2 хвилини можна продовжити свій звичайний догляд.

Склад
Glycol, Hydrolyzed Collagen, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Allantoin, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Adenosine, Fragrance, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Disodium EDTA, Rosa Rugosa Flower Extract, Sophora Japonica Bud Extract, Centella Asiatica Extract, Rose Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Taraxacum Platycarpum Extract, Magnolia Liliflora, Flower Extract, Rhus Semialata Gall Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Boswellia Serrata Extract.

Есенція для обличчя з колагеном і рослинними екстрактами Esthetic House Collagen Herb Complex Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.