Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ ПРОТИ ГЛИБОКИХ ЗМОРШОК AHAVA APPLE OF SODOM ENZYME FACIAL PELL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Пілінг
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 40+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Пілінг
  • Мімічні зморшки
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Пілінг проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Enzyme Facial Pell фото
ОПИС

Пілінг проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Enzyme Facial Pell

Пілінг проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Enzyme Facial Peel - це повністю натуральний ефективний засіб для м'якого відлущування ороговілого шару клітин, що стимулює оновлення шкіри, регенерацію нових клітин, омолодження і розгладження. Фруктові ферменти забезпечують ефект тотального оновлення тканин, усувають старі шари і активізують утворення нових здорових і стійких клітин. Шкіра набуває рівного тону, гладкості і м'якості, дрібні зморшки розгладжуються, глибокі значно зменшуються, а з часом шкіра виглядає значно молодше і свіжіше.

Призначення
Кремоподібна структура з мікрогранулами;
Глибоке очищення шкіри;
Зменшення глибини і виразності зморшок;
Вирівнює тон і рельєф;
Усуває омертвілі тканини;
Діє делікатно і ефективно;
Підходить для чутливої ​​шкіри.

Властивості
Крем-пілінг з фруктовими ферментами швидко очищає і звільняє шкіру від огрубілих клітин верхнього шару, стимулює повне оновлення клітинного складу. Дрібні абразивні частинки делікатно прибирають мертві клітини, відкривають шлях для вітамінів і мікроелементів, підвищують опірність шкіри, прискорюють кровообіг і обмінні процеси.

Активні компоненти
Ензими ананаса і гарбуза забезпечують ніжне відлущування рогового шару, м'яко усувають забруднення і надлишок себума з поверхні пор, очищають їх, звужують, стимулюють шкіру до оновлення, підвищують тонус і посилюють захисний бар'єр.
Ферменти папайї знижують прояви запальних процесів, усувають роздратування, борються з почервоніннями шкіри, мають заспокійливу дію.
Ферменти граната забезпечують м'яке відлущування відмерлих клітин без зміни структури шкіри, не пошкоджують, не викликають подразнень, підсилюють кровообіг, активізують процеси відновлення.
Рослинний фермент грибів надає шкірі сяйво, вирівнює тон, прискорює процеси регенерації.
Екстракт таволги освітлює пігментацію, має антибактеріальні властивості, зменшує виділення шкірного жиру.
Мінеральні гранули впливають на чорні точки, очищають шкіру, полірують і розгладжують.

Результат
Пілінг з мінералами Мертвого Моря впливає на шкіру м'яко й делікатно, не пошкоджує клітини, не травмує і не порушує структуру. Засіб ефективно позбавляє від забруднень, усуває ороговілий шар, проникає в пори, очищає їх, м'яко відлущує зайве і стимулює оновлення шкіри. Поліпшується мікроциркуляція крові, збільшується приплив кисню і поживних речовин, шкіра підтягується, розправляється, зморшки стають менш помітними, пігментні плями світліше. При регулярному застосуванні пілінгу шкіра стає гладкою, молодою, сяючою.

Застосування
Пілінг наносять тонким шаром масажними рухами на обличчя, крім області навколо очей, залишають на 8-10 хвилин, потім ретельно змивають водою.

Склад
Aqua (Mineral Spring Wather), Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, BIS-PEG18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Silica, Ethylhexyl Olivate, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance ), Chlorphenesin, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Disodium Edta, Spireae Ulmaria Extrsact, Calotropis Procera Callus (Apple Of Sodom) Extract, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Mucor Miehei Extract, Niacinamide , Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ananac Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Allantoin, Carica Papaua (Papaya) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Salicylic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Lactic Acid, Lactobacillus / Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus / Pumpcin Ferment Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water / Osmoter).

Пілінг проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Enzyme Facial Pell
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.