Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ "БЕЗ АРОМАТИЗАТОРІВ" GREEN PHARM COSMETIC SALVACYD INTIM GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Гель
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Гель для інтимної гігієни
ОПИС

Гель для інтимної гігієни "Без ароматизаторів" Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel

Турбота про чистоту тіла це один із важливих кроків до здоров'я та комфорту. Бренд натуральної косметики Green Pharm Cosmetic представляє універсальний делікатний засіб для інтимної гігієни для повсякденного використання "Без ароматизаторів" Salvacyd Intim Gel. Гель м'яко і ніжно очищає, надовго дарує відчуття комфорту та свіжості. Не містить дратівливих компонентів, гіпоалергенний, без віддушки. Містить молочну кислоту підтримки природного балансу інтимної зони жінок. Тільки для зовнішнього застосування. Має фізіологічний рН – 4,0. Після використання гелю шкіра досить зволожена, м'яка, чиста та свіжа. Гель не викликає печіння, липкості та дискомфорту. Показано для жінок із 18 років.

Призначення
Salvacyd Intim Gel рекомендований при сухості інтимної зони, подразненнях, дискомфорті.

Властивості
Склад гелю м'яко очищує, зволожує та заспокоює ніжну шкіру, знімає подразнення, пом'якшує, нормалізує кислотний баланс, відновлює гідроліпідний бар'єр, захищає шкіру від проникнення мікроорганізмів та негативного впливу навколишнього середовища.

Результат
Купуйте Гель для інтимної гігієни "Без ароматизаторів", засіб щоденного догляду та очищення ніжної шкіри. З ним шкіра отримує максимум поживних речовин, комфортне очищення та зволоження, відновлюється гідроліпідний баланс, не порушується мікрофлора. Шкіра чиста та свіжа, без подразнень та дискомфорту.

Застосування
Інтим-гель застосовують на вологу шкіру інтимної зони. Небагато мила нанести на поверхню покриву, спінити з невеликою кількістю води, потім ретельно змити. При потребі повторити процедуру. Гель підходить для використання у критичні дні та при вагітності.

Склад
Agua, Cocoamidopropil Betain, Coco-Glucoside (і) Disodium Laureth Sulfosuccinat (і) Glycerin, PEG/PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate (і) Laureth-2, Lactic acid, D-Panthenol, 2 Bromo-2- 1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.

Гель для інтимної гігієни "Без ароматизаторів" Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.