Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК "ЗВОЛОЖУЮЧИЙ" З ОЛИВКОВОЮ ОЛІЄЮ GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем для рук
ОПИС

Крем для рук "Зволожуючий" з оливковою олією Green Pharm Cosmetic

Жінка завжди передає свої почуття через дотики. Ніжні м'які руки це особлива любов. Щоб шкіра на руках залишалася такою завжди, варто купити Крем для рук "Зволожуючий" з оливковою олією вітчизняного виробника Green Pharm Cosmetic. Зволоження здатне подарувати шкірі ідеальну гладкість і шовковистість, продовжити молодість і забезпечити найніжніші обійми. У складі крему натуральні компоненти, які з серця природи насичують клітини шкірного покриву необхідними вітамінами і мікроелементами, дарують повноцінне живлення і допомагають повернути рукам м'якість всупереч часу. Основа крему для рук - оливкова олія, в якому дуже високий вміст вітаміну Е, натурального антиоксиданту. Нестача вітаміну Е призводить до сухості, лущення і в'янення. Оливкова олія щедро зволожує шкіру завдяки наявності особливого зволожуючого компонента, а також прискорює процес регенерації, тому що містить вітаміни А і D. Для підвищення м'якості і пружності, в формулу крема включені бджолиний віск, гліцерин і протеїни шовку. Всі компоненти крему покликані виконувати єдине завдання - максимально зволожити і зберегти молодість шкіри. Крем підходить для всіх типів шкіри, призначений для жінок, вік 18+.

Призначення
Крем з оливковою олією рекомендується при підвищеній сухості шкіри на руках, зневодненні, лущенні, наявності подразнень і мікротріщин, при нестачі поживних елементів або частому використанні агресивних засобів для очищення.

Властивості
Крем з оливковою олією глибоко проникає в шкіру, забезпечує клітини епідермісу живленням і зволоженням на всіх рівнях, знімає роздратування і загоює рани, пом'якшує шкіру, підвищує тонус і еластичність, робить шовковистою і приємною на дотик, оберігає від окисного стресу і зміцнює гідроліпідний бар'єр.

Активні компоненти
Оливкова олія - це екстра-зволоження на найглибших шарах дерми, максимальне живлення і провідність мікроелементів, відновлення і регенерація клітин шкіри зі збереженням молодості і пружності, містить вітаміни А, Е, D, допомагає протистояти старінню.
Гліцерин для збільшення м'якості шкіри і поліпшення проникаючої здатності активних інгредієнтів.
Бджолиний віск має протизапальну, поживну і пом'якшувальну дію, підвищує еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння і утримує вологу всередині клітин.
Шовкові протеїни живлять і прискорюють загоєння ранок, підвищують пружність, тонус, розгладжують зморшки, зволожують.

Результат
Регулярне використання зволожуючого крему для рук від компанії Грін Фарм Косметик значно знижує ймовірність старіння шкіри, сприяє оновленню клітинного складу і відновленню пошкоджених структур. Руки після застосування крему набагато м'якіші, зникають рельєфні ділянки, шкіра вирівнюється і стає гладкою. Руки помітно молодше виглядають, шкіра не лущиться, має рівний тон і натуральний колір.

Застосування
Крем наносять на чисту суху шкіру рук і масажними рухами розподіляють до повного поглинання.

Склад
Aqua, Glycerin, Olive Oil, Distilled Monoglyceride, Glyceryl Monostearate, Lanolin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Silk Protein, Beeswax, Phenonip, Stearic Acid, Petrolatum, Triethanolamine.

Крем для рук "Зволожуючий" з оливковою олією Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.