Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ КРЕМ З РОЗІГРІВАЮТЬСЯ ЕФЕКТОМ "АНТІАПЕЛЬСІН" TANOYA МОДЕЛЯЖ

Час застосування: Універсальний
Бренд: Tanoya
Тип продукту: Крем
Виробник: Tanoya
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Зволоження
  • Від целюліту
  • Корекція
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Антицелюлітний крем з розігріваються ефектом
ОПИС

Антицелюлітний крем з розігріваються ефектом "Антіапельсін" Tanoya Моделяж

Спосіб застосування
Легкими масажними рухами наносити локально на проблемні ділянки шкіри. У комплексі з масажем ефект посилюється. Зверніть увагу, що при нанесенні крему спостерігається почервоніння і розігрів шкіри, які, як правило, проходять через 10-20 хвилин. Не рекомендується використовувати при варикозі, гіпертонії, вагітності і в період лактації, індивідуальної непереносимості компонентів засобу, гіперчутливості, при наявності пошкодження шкірного покриву. Уникати потрапляння в очі. Перед використанням рекомендується провести тест на чутливість.

Невелику кількість крему нанесіть на ділянку шкіри, як правило, на внутрішню сторону ліктьового згину або за вухом, на 15-20 хвилин, потім змийте. На шкірі не повинно виникнути ніяких алергічних реакцій.

Антицелюлітний крем з розігріваються ефектом "Антіапельсін"

Призначення
Антицелюліт, корекція фігури

Властивості
М'яко і дбайливо доглядає за шкірою, зміцнюючи, тонізуючи і роблячи її шовковистою .Активізує кровообіг
«Антиапельсин» сприяє зміцненню стінок капілярів і виведенню зайвої рідини. Організм позбавляється від надлишку води, зменшуючись в об"ємах і знижуючи ефект «апельсинової кірки

Активні компоненти
До складу засобу входять спеціальні розігріваючі компоненти, які стимулюють обмін речовин і активізують кровообіг. Завдяки цьому відбувається процес розщеплення ліпідів і подальше уповільнення їх накопичення в тканинах.
Комплекс екстрактів ламінарії і, фукуса, розмарину, камелії, шавлії і плюща дарують максимальне живлення, зволоження, стимулюючи регенерацію шкіри на глибоких рівнях.

Результат
Шкіра оновлена, більш пружна і сяюча, гладка і рівна, без дрібних тріщин і нерівностей, без "апельсинової кірки".

Склад
Water, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetearyl Alcohol (and) Cetyl Palmitate, Caffeine , Capsicum Annuum Extract, Laminaria Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Camellia Oleifera Extract, Salvia Officinalis Extract, Hedera Helix Extract, Chimaphila Umbellata Extract, Collagen Hydrolyzed, Hydrolized Wheat Protein, Ceto Stearyl Alcohol, Beeswax, D-Panthenol, L -Carnitine, Allantoin, Methyl Nicotinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum).

Антицелюлітний крем з розігріваються ефектом "Антіапельсін" Tanoya Моделяж
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.