Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДІЄТИЧНА ДОБАВКА "ВІТАМІН C З АПЕЛЬСИНОВИМ СМАКОМ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: З їжею
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Дієтична добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Зміцнення кісток
  • Підвищення імунітету
Склад: Вітамін С (аскорбінова кислота)
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Об'єм товару: 12 шт
Дієтична добавка
ОПИС

Дієтична добавка "Вітамін C з апельсиновим смаком" Green Pharm Cosmetic

У сезон застудних захворювань і для профілактики ламкості кровоносних судин часто застосовують всім відомий Вітамін С. Для полегшення засвоюваності український бренд-виробник Green Pharm Cosmetic пропонує придбати Дієтичну добавку "Вітамін C з апельсиновим смаком" (шипучі таблетки). Така форма полегшує проникнення корисних речовин в організм, прискорює час впливу. Вміст аскорбінової кислоти в шипучих таблетках забезпечує добову норму цієї корисної речовини. Вітамін С має широкий спектр застосування - його вживають для підвищення імунітету, зміцнення судин, підтримання тонусу організму, прискорення обмінних процесів. Крім того, аскорбінова кислота стимулює розвиток еритроцитів, червоних кров'яних тілець, головних переносників кисню до органів і тканин. Наявність в організмі вітаміну С нормалізує рівень холестерину в крові, підтримує нормальне функціонування шлунково-кишкового тракту і підшлункової залози, прискорює процеси згортання і покращує мікроциркуляцію крові. Аскорбінова кислота - потужний антиоксидант, який допомагає боротися з окислювальним стресом і оновлювати клітини. Також бере участь в процесі вироблення колагену, підтримує пружність і еластичність шкірного покриву. Шипучі таблетки з вітаміном С розроблені для дорослих з 18 років.

Призначення
Аскорбінову кислоту Green Pharm Cosmetic рекомендується приймати при слабкому імунітеті, загостренні хронічних захворювань, ламкості судин, підвищеному рівні холестерину, фізичних і розумових навантаженнях, нервовій збудливості.

Властивості
Вітамін С шипучі таблетки мають заспокійливу, протизапальну, імуномодулюючу дію, знижують нервове збудження, покращують кровообіг, стабілізують обмінні процеси, налагоджують роботу шлунково-кишкового тракту, зміцнюють стінки судин, забезпечують антиоксидантний захист.

Активні компоненти
Аскорбінова кислота натуральний антиоксидант, який підвищує імунітет, зміцнює стінки капілярів, усуває запалення, покращує кровообіг, лікує депресію, знижує рівень холестерину в крові, стимулює вироблення колагену.

Результат
Шипучі таблетки вітаміну С українського виробника сприяють поліпшенню загального самопочуття, зміцнюють захисні сили організму, особливо, у періоди сезонних інфекцій. Через кілька днів прийому помітно поліпшується травлення, знижується нервова напруга, нормалізується сон. Якщо приймати вітамін С регулярно, підвищується пружність шкіри, покрив стає чистішим, рівний тон без висипу і подразнень.

Застосування
Дієтична добавка вимагає попередньої консультації лікаря перед прийомом. Не рекомендується приймати вагітним, дітям до 14 років і страждають від алергії на компоненти препарату. 1 шипучу таблетку розчинити в 200 мл води і прийняти після їжі. Не приймати таблетки іншим способом!

Склад
L-аскорбінова кислота (вітамін С) - 500,0 мг; допоміжні речовини: лимонна кислота, ацесульфам, натрію гідрокарбонат.

Дієтична добавка "Вітамін C з апельсиновим смаком" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.