Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ BABOR ESSENTIAL CARE LIP BALM

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Бальзам для губ
Бренд: Babor
Виробник: Dr. Babor GmbH
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm фото
ОПИС

Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm

Ніжна тонка шкіра на губах особливо чутлива до перепадів температур та реагує на зовнішні умови. Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm допоможе вашим губкам завжди залишатися м'якими, протистояти впливу навколишнього середовища. Натуральні компоненти глибоко живлять клітини шкіри, надають губ гладкість. Тонка шкіра зміцнюється, отримує харчування та вітаміни, покрив оновлюється, зникає лущення, гояться дрібні тріщини. Бальзам можна використовувати жінкам віком від 18 років незалежно від сезону. Легкий аромат кокосу (у складі є натуральна кокосова олія) надає шарму та покращує настрій. Екстракт алое вера незамінний помічник у косметиці для губ, він забезпечує необхідне зволоження, підтримує здоровий блиск та натуральний тон. Будь-якої пори року вашим губкам забезпечений максимально комфортний і корисний догляд. Невеликий стик бальзаму зручний у використанні, витрачається економно, ергономічна упаковка не займе багато місця в жіночій сумочці. Об'єм 4 мл.

Призначення
Бальзамчик призначений для жінок 18+ за наявності сухості шкіри губ, лущення та подразнення. Для будь-якого типу шкіри, яка потребує зволоження, захисту та живлення

Властивості
Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm рекомендований до покупки для додаткового харчування та зволоження шкіри губ, для м'якості та пружності, для здорового натурального об'єму. Бальзам має легкий аромат кокосу.

Активні компоненти
Шикарний склад бальзамчика не залишить байдужим навіть затятих скептиків. Тільки натуральні інгредієнти, серед яких Олія ши та насіння соняшника для забезпечення поживними речовинами та додаткової м'якості.
Канделільський, карнаубський та бджолиний віск для пом'якшення верхнього шару з максимальною користю.
Алое віра та бісаболол усувають сухість та лущення, глибоко зволожують та підтримують баланс вологи.
Вітамін Е захищає від зовнішніх факторів Кокосова олія для додаткового харчування, пом'якшення та аромату

Результат
Якщо ви хочете забезпечити ваші губи здоров'ям і привабливістю, купуйте Babor Essential Care Lip Balm і результат не забариться. Ваші вуста завжди будуть м'якими, насиченими вологою та поживними речовинами, ароматними та здоровими.

Спосіб застосування
Засіб застосовують при необхідності, при відчутті стягнутості та підвищеної сухості шкіри та навколишнього повітря, також у холодну пору року для захисту від холодного повітря.

Склад:
Hydrogenated Coconut Oil, Oclyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin. Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Euphorbia Carifera (Candelilla Cera) Wax, Beewax (Cera Alba), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianyjus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Fragrance (Parfume), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bisabolol, Tocopherol. Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral.

Бальзам для губ Babor Essential Care Lip Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.