Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "ІДЕАЛЬНЕ СЯЙВО" BABOR AMPOULE CONCENTRATES PERFECT GLOW

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Ампули
Бренд: Babor
Виробник: Dr. Babor GmbH
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Ампули для обличчя
ОПИС

Ампули для обличчя "Ідеальне сяйво" Babor Ampoule Concentrates Perfect Glow

Так хочеться, щоб до осіннього віку було ще далеко. Однак, і в молодості може турбувати тьмяний колір шкіри, особливо якщо ви проводите багато часу біля екрана ПК, планшета або смартфона. Вихід є, і його пропонує німецький бренд Babor, експерт у галузі створення розкішних доглядових продуктів. Купуйте ампули для обличчя "Ідеальне сяйво" Ampoule Concentrates Perfect Glow, і ваша шкіра знову відродиться, радуючи вас ніжним рум'янцем та красою. Секрет унікального засобу у високій концентрації натуральних компонентів та їх силі, яку вони передають кожній клітині шкірного покриву. Головні борці за сяйво шкіри - пептиди Perfection-Peptides-P3, які м'яко відлущують ороговілий шар та стимулюють тотальне відновлення на клітинному рівні, та пігменти сяйва (Glow-пігменти), які забезпечують оптичну корекцію рельєфу, вирівнюють тон.
Продукт для сяйва тьмяної шкіри призначається для тих жінок, чия шкіра схильна до постійного впливу випромінювання від екранів гаджетів. Підходить для будь-якого типу, якщо покрив втратив природний колір, виглядає тьмяним, втратив еластичність. Для молодого епідермісу за перших ознак старіння, 25+. Для жінок. На зону обличчя-шия-декольте. Ампули випускаються по 7 штук в упаковці, ємність кожної ампулки 2 мл це одна порція терапії.

Призначення
Швидко відновлює колір шкірного покриву та вирівнює мікрорельєф, забезпечує повноцінний захист від випромінювання та підвищує пружність шкіри, розгладжує зморшки та зволожує клітини. При регулярному застосуванні запускаються механізми регенерації та повного омолодження.

Активні компоненти
Полісахариди забезпечують потужну гідратацію, допомагають утримувати вологу і дають більший ефект, ніж гіалуронова кислота.
Пептиди Perfection-Peptides-P3 мають відлущувальну дію, активізують клітини до активного оновлення
Glow-пігменти борються з ознаками цифрового старіння, надають шкірі те саме сяйво, яке свідчить про продовження молодості, вирівнюють тон
Олія какао діє як найпотужніший антиоксидант, здатний нейтралізувати навіть синє випромінювання.

Результат
Якщо ви купили ампули для обличчя "Ідеальне сяйво" Ampoule Concentrates Perfect Glow, значить фахівці Babor досягли своєї мети - шкіра отримає розкішний догляд, здатний подарувати їй здоров'я і молодість надовго. Після курсу застосування ампульного концентрату шкірний покрив більше не боїться світла екранів, він зволожений і підтягнутий. Немає причин уникати свого відображення у дзеркалі – тон і колір шкіри бездоганний, мікрорельєф розгладжений, шкіра випромінює природне сяйво та вражає гладкою поверхнею.

Спосіб застосування
Перед застосуванням засіб потрібно струсити, потім розкрити ампулу (вручну або за допомогою спеціального пристрою, що йде в наборі). Засіб наноситься в два етапи - половина ампули розподіляється по поверхні шкіри, щільним натисканням долонь "впечатується" у шкірний покрив. Потім наноситься залишок із ампули. Після того, як "еліксир молодості" убереться, застосовуйте свій звичайний крем за типом шкіри. Застосовуються раз на добу.

Склад:
Water (Aqua), Betaine, Polyglyceryl-5 Laurate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Fragrance (Parfum), Lecithin, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Disodium EDTA, Mica, Coooxid ) Seed Extract, Limonene, Benzyl Alcohol, Tin Oxide, Alumina, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Iron Oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891).

Ампули для обличчя "Ідеальне сяйво" Babor Ampoule Concentrates Perfect Glow
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.