Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ-ТОНІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BABOR CLEANSING ROSE TONING ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Тонік
Бренд: Babor
Виробник: Dr. Babor GmbH
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Тонізація
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Есенція-тонік для обличчя Babor Cleansing Rose Toning Essence фото
ОПИС

Есенція-тонік для обличчя Babor Cleansing Rose Toning Essence

Забезпечити шкірі розкішний догляд покликані кошти німецького бренду Babor, котрий багато років працює за принципом “Інновації. Розкіш. Результат. Есенцію-тонік для обличчя Babor Cleansing Rose Toning Essence рекомендують до покупки тим, хто мріє забезпечити своїй шкірі гідний щоденний догляд. Засіб оптимально тонізує та зміцнює шкірний покрив, надаючи йому пружність та сяйво. Створений на основі рожевої води цей еліксир свіжості глибоко проникає в епідерміс, заспокоюють після денного стресу, знімають втому і додатково живлять. Природні інгредієнти забезпечують шкірному покриву надійний захист від несприятливих зовнішніх умов, усувають сухість та розслабляють клітини. Есенція не містить спирту, тому шкіра не пересушена, позбавлена лущення і подразнення. Есенція-тонік призначена для жіночої шкіри як доглядовий засіб, який гідно зволожує та зміцнює клітини, тонізує та освіжає колір обличчя.

Призначення
Формула есенції бренду Babor розроблена з урахуванням особливостей жіночої шкіри, що потребує тонізування та додаткового зволоження після процедур, що очищають. Застосовується на шкіру обличчя, шию та зону декольте. Вік 18+. Будь-який тип шкіри. Підходить для щоденного догляду.

Властивості
Есенція інтенсивно впливає на епідерміс за допомогою натуральних компонентів, зміцнює природний бар'єр та захищає від впливу зовнішнього впливу. Шкірний покрив отримує необхідний запас вологи, яка утримується у клітинах за допомогою спеціального полімеру, включеного до складу. Шкіра добре зволожена, тонізування та зміцнення відбувається за рахунок наявності комплексу Anti-OX.

Активні компоненти
Комплекс AntiOX активізує захисні функції та зміцнює покрив
Полімер зміцнює гідроліпідну мантію
Рожева вода в тандемі з пантенолом заспокоює роздратування, тонізує та освіжає, надаючи кожному покриву сяйво
Алантоїн+бісаболол усувають сухість та стягнутість шкіри

Застосування
Тонік-есенція наноситься на попередньо очищену шкіру обличчя, шию та зону декольте за допомогою ватного диска. За масажними лініями проводиться тонізація шкірного покриву. Після тоніка епідерміс повністю підготовлений до наступних етапів догляду.

Склад:
Aqua, Propanediol, Pyrus Malus Fruit Water, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Allantoin, Benzophenone-4, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Polyquaternium-51, Tromethamine, Rosa Damascena Flower Water, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Pantolactone, Geraniol, Citronellol, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, CI 16035.

Есенція-тонік для обличчя Babor Cleansing Rose Toning Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.