Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "ХЛОРОФІЛІПТ СІНУС ЗІ СРІБЛОМ ТА ЦИКЛАМЕНОМ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 3+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ніс
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Набряклість
  • Запальні процеси
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Хлорофіліпт Сінус зі сріблом та цикламеном" Green Pharm Cosmetic

При виникненні інфекції в носоглотці краще боротися зі збудниками натуральними засобами, які допоможуть швидко усунути причину нездужання і підтримати оптимальний стан слизових носа. Спрей "Хлорофіліпт Синус зі сріблом і цикламеном" вироблений українським брендом Green Pharm Cosmetic, продукт повністю натуральний і безпечний для дорослих і дітей з 3-х років. В основу розробок лягли натуральні екстракти евкаліпта і цикламена, колоїдне срібло і гіалуронова кислота. Всі ці інгредієнти надають найпотужнішу антибактеріальну дію, з успіхом позбавляють від такого складного збудника як стафілокок золотистий. Колоїдне срібло до того ж є найсильнішим натуральним дезінфектором, готовим до боротьби з найрізноманітнішими вірусами і мікробами. Срібло знезаражує порожнину, не викликає пересихання, зате повністю усуває причину захворювання і продовжує "здоровий" період після лікування. Екстракт цикламена сам по собі має протимікробну і протизапальну дію, його використовують для лікування важких форм синуситу і гаймориту, своєю подразнювальною дією він збільшує вироблення секрету і сприяє швидкому очищенню гайморових пазух. У складі спрею цикламен підсилює дію срібла і евкаліпта, а пом'якшений зволожуючою дією гіалуронової кислоти, спрей ефективний і безпечний. Засіб розроблений для дорослих і дітей з 3-х років.

Призначення
Назальний спрей з цикламеном і сріблом застосовують при запальних процесах носоглотки, гострих, хронічних вірусних і бактеріальних інфекціях, гаймориті, як додатковий засіб в комплексній терапії запальних захворювань, для посилення секреції, як профілактичний метод для боротьби з інфекціями, ефективний проти стафілокока і грибкових захворювань.

Властивості
Хлорофіліпт Синус швидко знімає симптоми запалення, бореться з причиною інфекції, нейтралізує активну патогенну флору, усуває віруси і бактерії, знижує набряклість, відновлює носове дихання.

Активні компоненти
Екстракт евкаліпта знезаражує носову порожнину, знищує мікроорганізми, грибкову флору, бактерії, підвищує захисний фактор носоглотки, освіжає. Гіалуронова кислота не допускає пересихання слизової, пом'якшує порожнину, підтримує дію інших інгредієнтів.
Екстракт цикламена потужний натуральний компонент з протимікробною і протизапальною дією, швидко усуває причини гострих і хронічних захворювань носоглотки, знезаражує носову порожнину.
Колоїдне срібло перешкоджає поширенню мікробної флори, знезаражує порожнину носа, знищує грибкові і вірусні збудники, це натуральний антисептик.

Результат
Купівля та використання назального спрею з цикламеном і сріблом Green Pharm Cosmetic це перший крок на шляху до чистого і вільного носового дихання. Переваги оцінюються відразу після застосування цього натурального засобу - зменшується набряклість тканин, відновлюється дихання, знижується запалення і скорочується період захворювання. Секрет не скупчується, а ефективно розріджується і виводиться назовні, не викликаючи особливого дискомфорту.

Застосування
Спрей застосовують щодня до полегшення симптомів захворювання. Дітям і дорослим по 2-3 вприскування 4-5 разів на день.

Склад
Aqua, Eucalyptus Extract (Active Substance Chlorofile Seanus), Polysorbate 80, Colloidal Silver 45-55 ppm, Extract Cyclamen, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sodium Hyaluronate.

Спрей "Хлорофіліпт Сінус зі сріблом та цикламеном" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.