Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "ХЛОРОФІЛІПТ АКТИВ ПЛЮС" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 4+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Запальні процеси
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Хлорофіліпт Актив плюс" Green Pharm Cosmetic

При початкових симптомах ангіни або вірусної інфекції виникає першіння в горлі, яке найлегше усунути використанням антисептичних препаратів місцевого застосування. Український бренд-виробник Green Pharm Cosmetic створив унікальний засіб Спрей "Хлорофіліпт Актив плюс", який допомагає при інфекційних захворюваннях ротоглотки, запальних процесах на слизових оболонках. Спрей з хлорофіліпту ефективний проти грибкових захворюваннях і стафілококової інфекції, з успіхом знищує віруси і бореться з неприємним запахом із рота. Наявність натурального складу з додаванням екстракту евкаліпта ставить Хлорофіліпт в один ряд з антисептиками нового покоління, здатними зупинити розвиток патогенної флори, знищити в початковій стадії гостре або хронічне захворювання ротової порожнини і горла. Спрей має протизапальну і противірусну дію, активно бореться зі збудниками хвороби, блокує їх поширення і розвиток. Засіб призначають при частих простудних і вірусних захворюваннях, хворобах горла і ротоглотки (ларингіти, фарингіти), захворюваннях ротової порожнини інфекційно-запального характеру. Упаковка спрею дуже зручна, її можна взяти з собою в дорогу, поміщається в маленьку дамську сумочку. Призначений для застосування дорослим і дітям з 4 років.

Призначення
Спрей з хлорофіліпту призначають при ГРВІ, запальних захворюваннях гострого і хронічного характеру, ураженні стафілококом, запальних процесах на слизових оболонках, для санації ротової порожнини, для лікування трофічних виразок.

Властивості
Актив Плюс-спрей від Green Pharm Cosmetic усуває джерело інфекції, бореться із запальними процесами ротової порожнини, знищує грибкову і бактеріальну флору, стафілококову інфекцію, освіжає подих і санує ротову порожнину.

Активні компоненти
Евкаліпт знищує стафілокок, має протизапальну дію, освіжає подих, надає легкий анестезуючий ефект.
Кропива знімає запалення, має судинозвужувальну дію, стимулює регенерацію клітин слизової оболонки.
Триклозан діє як антибіотик.
Гліцерин надає пом'якшувальний ефект на запалені слизові.

Результат
Спрей Хлорофіліпт Актив Плюс рекомендується до покупки, щоб в будь-який момент підтримати здоров'я ротоглотки, освіжити порожнину рота, полегшити біль і першіння в горлі. Швидка дія спрея забезпечує легкий подих, зменшення болю, ефективну боротьбу з інфекціями (стафілокок, гриби роду Candida Albicans та ін.), полегшення стану при запальних процесах ротоглотки, фарингітах, ларингіті та ін. Знезаражує і лікує трофічні виразки шляхом накладення марлевих компресів, просочених розчином хлорофіліпту.

Застосування
Спрей наноситься на уражені ділянки ротової порожнини і глотки шляхом направлення носика розпилювача в ротову порожнину і натисканням на спусковий клапан. Дітям з 4 до 12 років роблять 1-2 розпилення 1 або 2 рази на день. Дорослим робити 2-3 розпилення 3-4 рази на день. Для місцевого лікування трофічних виразок змочити спреєм марлеву пов'язку і накласти на уражену ділянку на 15-20 хвилин.

Склад
Активна біологічна субстанція; допоміжні речовини: вода очищена, гліцерин, полісорбат-80, полівінілпіролідон, бензалконіюхлорид.

Спрей "Хлорофіліпт Актив плюс" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.