Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ КОСМЕТИЧНИЙ ДЛЯ СУГЛОБІВ "ДИКЛОФЕНАК 5%" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Набряклість
  • Полегшення болю
  • Розтягенняя та надриви
  • Запальні процеси
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем косметичний для суглобів
ОПИС

Крем косметичний для суглобів "Диклофенак 5%" Green Pharm Cosmetic

Дискомфорт і важкість у суглобах, ранкова скутість і больовий синдром - все це ознаки запальних процесів в суглобовій тканині. Рішенням проблеми може стати покупка Крему косметичного для суглобів "Диклофенак 5%" Green Pharm Cosmetic. Цей засіб допоможе знову відчути повноту життя, позбутися від важких кайданів і усунути біль. Диклофенак - це протизапальний нестероїдний препарат, який усуває біль і знімає набряк, сприяє зміцненню та відновленню м'язової тканини, допомагає відновити суглоб і сухожилля після травми або запального процесу. Крем з диклофенаком, на відміну від однойменних таблеток, має місцеву знеболюючу дію, усуває запалення, знижує больові відчуття, прибирає набряк, не викликає дискомфорту і роздратування слизової шлунка. Успішно застосовується при лікуванні розтягувань м'язів, гематом, ударів. Застосування крему з диклофенаком не потребує стаціонарного лікування, його з легкістю можна застосовувати вдома, головне, не перевищувати рекомендовану дозу та забезпечити пошкодженому місцю спокій. Диклофенак-крем підходить для чоловіків і жінок старше 18 років.

Призначення
Крем Диклофенак 5% застосовують при больовому синдромі, м'язових і суглобових болях, запаленні суглоба, ударах і розтягненнях, артриті, гематомах, пошкодженні м'язів, сухожиль, при менструальних болях і ендометріоз.

Властивості
Кремовий концентрат допомагає знизити набряк тканин після травми або при запальному процесі, усуває біль і важкість, відновлює рухливість і активність суглоба і м'язів, зменшує біль і дискомфорт при ендометріозі і альгодисменорії.

Активні компоненти
Диклофенак натрію ефективний при больовому і запальному синдромі помірної і середньої тяжкості, успішно усуває болі в післяопераційний і посттравматичний період, прискорює відновлення м'язів і суглобів, підвищує рухливість, сприяє зміцненню м'язової і суглобової тканини.
Ефірна олія лаванди знімає біль, дезінфікує шкіру, прискорює відновлення при суглобовому ревматизмі, покращує кровообіг.
Гідрогенізована касторова олія має бактерицидну дію, знімає запалення і біль, підвищує імунітет, позитивно впливає на структуру шкіри.

Результат
Крем-диклофенак 5% це дієвий і безпечний засіб, який допоможе вам у будь-якій травматичній ситуації - полегшить біль і зніме набряк при травмах і захворюваннях суглобів, артриті, артрозі, допоможе швидше відновити активність і рухливість суглоба після удару, відновить м'язи та сухожилля при розтягненнях, прискорить загоєння гематом.

Застосування
Крем застосовується тонким шаром на проблемну ділянку, втирається в шкіру до повного поглинання. Дозування - 3-4 рази на день або при необхідності. Крем можна безпечно застосовувати терміном до 10 днів. Не рекомендується перевищувати рекомендовану дозу.

Склад
Water, N-Methyl Pyrrolidone, Diclofenac, Сarbopol, Triethanolamine, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lavandula Angustifolia Essential Oil, Disodium EDTA, Phenonip.

Крем косметичний для суглобів "Диклофенак 5%" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.