Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА SPF 50+" ДЛЯ ДІТЕЙ І ДОРОСЛИХ GREEN PHARM COSMETIC

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 6+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Безпечна засмага SPF 50+" для дітей і дорослих Green Pharm Cosmetic

Літо - пора відпусток і пляжів. А ще це час, коли легко отримати сонячний опік і провести кілька днів в муках від болю, чекаючи, коли обпалена шкіра відновиться. Щоб уникнути неприємних відчуттів і насолоджуватися відпочинком, купіть Спрей "Безпечна засмага SPF 50+" для дітей і дорослих Green Pharm Cosmetic. Високий захисний фактор забезпечить вам повноцінний догляд на відкритому сонці, позбавить від почервоніння і подразнень, збереже цілісність і здоров'я шкіри. В основі спрея натуральні компоненти, серед яких Д-пантенол, гліцерин, оксид цинку, всі разом вони підтримують гідробаланс шкірного покриву дорослих і дітей, оберігають від зовнішнього впливу негативних факторів і бережуть від опіків. Спрей у вигляді рідкого крему рівномірно наноситься за допомогою розпилювача дуже дрібними крапельками, що значно полегшує його проникнення у внутрішні шари шкіри. Поглинання відбувається швидко, вплив починається з перших секунд - покрив отримує багато вологи, живить клітини всередині, на поверхні утворюється невидимий захисний шар, який відображає сонячну радіацію, перешкоджає втраті вологи, зберігає гідратацію, заспокоює і розгладжує. Спрей SPF 50+ це максимальний захист від ультрафіолету і руйнування шкірного покриву. Дитяча та чутлива шкіра дорослих надійно оберігається самою природою. Засіб можна використовувати дітям з 6 років і дорослим з будь-яким типом шкіри. Унісекс.

Призначення
Кремовий спрей з високим SPF-фактором призначений для дитячої і чутливої ​​шкіри як профілактичний засіб проти сонячних опіків. Використовується для отримання рівномірної засмаги, щоб уникнути ознак фотостаріння.

Властивості
Спрей Безпечна засмага SPF 50+ швидко поглинається, зволожує шкіру, зберігає пружність і еластичність, підвищує тонус шкіри, захищає від сонячного опіку, перешкоджає посиленню ознак старіння і пігментації.

Активні компоненти
Д-пантенол - це вітамін групи В, який забезпечує гідратацію, здатний підвищити тонус шкіри і прискорює загоєння ран, оберігає від опіків, нейтралізує шкідливий вплив ультрафіолету.
Гліцерин добре зволожує клітини, сприяє загоєнню ран, утворює захисну плівку на поверхні, розгладжує зморшки і перешкоджає їх повторній появі.
Оксид цинку відмінно справляється з огрубілою шкірою, підсушує запалення, усуває роздратування і почервоніння, прискорює загоєння ран і стимулює оновлення епітелію на клітинному рівні.

Результат
Використання рідкого крему-спрея Green Pharm Cosmetic забезпечить вам ідеально рівну засмагу без опіків. Сонячні ванни не зможуть зашкодити здоров'ю вашої шкіри ні на пляжі, ні в горах. Спрей підвищує захисний бар'єр шкірного покриву дорослих і дітей, нормалізує рівень гідратації, забезпечує безпечну засмагу і подовжує перебування на сонці. Шкіра добре і глибоко зволожена, набуває шоколадний відтінок і не лущиться.

Застосування
Перед виходом на сонце флакон з спреєм необхідно трохи струснути. Потім засіб рівномірно розпорошити на відкриті ділянки шкіри і розподілити масажними рухами. Дочекатися повного поглинання. Оновлювати шар спрею необхідно кожні 2-3 години, а також кожного разу після виходу з води і висушування шкіри рушником.

Склад
Aqua (Water), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, ESCALOL 557, Benzophenone-3, Olivem тисячу, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Steareth-20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Panthenol, Carbopol, Phenonip, Triethanolamin, Tetrasodium EDTA, Parfums.

Спрей "Безпечна засмага SPF 50+" для дітей і дорослих Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.