Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА SPF 40" GREEN PHARM COSMETIC

Рівень SPF: SPF 40
Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Безпечна засмага SPF 40" Green Pharm Cosmetic

Чим ближче літо, тим вища ймовірність сонячних опіків. Особливо, якщо ви збираєтеся у відпустку до моря або в гори, де сонячна активність може досягти свого піку. Перед тим, як упакувати валізу, придбайте Спрей "Безпечна засмага SPF 40" Green Pharm Cosmetic, який захистить вашу шкіру від шкідливого впливу сонця. Сонячні ванни - це, безумовно, корисно і приємно, але головне не перестаратися. Сонячна радіація небезпечна для шкіри своєю руйнівною дією, викликає незворотні процеси. Щоб уникнути неприємних наслідків, використовуйте сонцезахисний спрей з високим фактором SPF. Безпечна засмага SPF 40 допомагає шкірі швидко адаптуватися на відкритому сонці, зберігати її цілісність і свіжість, засіб підсилює обмінні процеси, підтримує гідратацію і дозволяє уникнути травматичних опіків. До складу спрея входить пантенол, який нейтралізує сонячний вплив, прискорює процеси регенерації епітеліальних тканин, зберігає вологу в клітинах. Навіть перебування на відкритому сонці під захистом крему-спрея від Green Pharm Cosmetic дозволить вам отримати максимум користі і забезпечить рівномірну шоколадну засмагу без ран і опіків. Спрей призначений для дорослих з 18 років, унісекс.

Призначення
Крем-спрей для безпечної засмаги використовують при тривалому перебуванні на сонці, ознаках старіння, появі зморшок і зниженні пружності шкіри.

Властивості
Спрей SPF-40 швидко вбирається в шкіру, глибоко зволожує, захищає від окисного стресу і сонячних опіків, перешкоджає фотостаріння. Знижує ймовірність розвитку зморшок, підтримує пружність шкіри, підвищує тургор.

Активні компоненти
Пантенол ефективно загоює ранки на шкірі, тріщини, незамінний при термічних травмах і опіках, розгладжує зморшки, зволожує шкіру в глибоких шарах.
Оксид цинку підсушує запалення і подразнення, захищає шкіру від зовнішнього впливу, утворюючи плівку, стимулює оновлення епітелію після травми, прискорює загоєння.

Результат
Спрей для безпечної засмаги з високим фактором захисту від сонячної радіації змінить ваше уявлення про перебування на сонці, пов'язане з опіками. Спрей-крем швидко вбирається в поверхню шкіри, стимулює її оновлення і підвищує захисну функцію. Після нанесення засобу на шкірний покрив ви позбавлені від сухості і стягнутості шкіри, шкіра зволожена і гладка. Спрей надійно захищає від опіків, створюючи захисний шар, що нейтралізує ультрафіолет.

Застосування
Флакон струсити і розпорошити крем на поверхню шкіри, рівномірно розподілити і залишити для поглинання. Застосовувати на сонці кожні 2-3 години і після кожного купання.

Склад
Aqua (Water), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, mESCALOL 557, Benzophenone-3, Olivem тисячу, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Steareth-20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Panthenol, Carbopol, Phenonip, Triethanolamin, Tetrasodium EDTA, Parfums.

Спрей "Безпечна засмага SPF 40" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.