Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА ДЛЯ ДІТЕЙ І ДОРОСЛИХ SPF 35" GREEN PHARM COSMETIC

Рівень SPF: SPF 35
Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 6+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Безпечна засмага для дітей і дорослих SPF 35" Green Pharm Cosmetic

Влітку важливо отримати якомога більше активності і вітамінів, сонячного світла і морського повітря. Особливо це необхідно дітям для здорового росту і розвитку. Щоб відпустка біля моря не стала тортурами, купіть Спрей "Безпечна засмага для дітей і дорослих SPF 35" Green Pharm Cosmetic. Український бренд широко відомий як виробник натуральних засобів по догляду за шкірою з високою ефективністю. Формула крему-спрея насичена безпечними і ефективними компонентами для повноцінного захисту ніжної шкіри дитини і дорослого від небезпечного ультрафіолету. Пантенол, що входить до складу засобу, допомагає впоратися з опроміненням, зберегти здоров'я і цілісність шкіри. Він глибоко зволожує і створює невидимий бар'єр, який перешкоджає проникненню сонячних променів. У разі опіку, пантенол здатний прискорити регенерацію тканин і загоїти пошкоджену шкіру. Легка формула спрея дозволяє рівномірно наносити його на шкіру, він швидко поглинається, не залишає липких слідів на одязі, неприємних відчуттів. Спрей-крем допомагає отримати рівномірну шоколадну засмагу за умови регулярного і своєчасного нанесення на шкіру. Продукт можна використовувати чоловікам і жінкам, підходить для дитячої шкіри з 6 років.

Призначення
Спрей SPF-35 використовують для безпечної засмаги, при сухості і зневоднення шкіри, почервонінні і лущенні, проти опіків.

Властивості
Кремовий легкий спрей ефективно захищає шкіру від сонячної активності, нейтралізує дію вільних радикалів, усуває причину сухості і лущення, зволожує шкіру і продовжує час безпечного перебування на відкритому сонці.

Активні компоненти
Пантенол перешкоджає утворенню опіків, оберігає ніжну шкіру від агресивного впливу, зволожує і підтримує гідратацію. При опіках прискорює відновлення епітелію, знімає біль і роздратування.
Цинк підсушує поверхню рани, стимулює її оновлення, прискорює загоєння.

Результат
Безпечна засмага SPF-35 стане вам вірним другом під час літнього відпочинку, допоможе запобігти опікам, і прискорить загоєння ранок, якщо все-таки сонячна активність завдала шкірі травму. Шкіра отримує зволоження, підвищується її захисний бар'єр, вона більш стійка до зовнішнього впливу, легше протистоїть сонячному випромінюванню. При цьому, спрей підтримує гідробаланс, пружність і уповільнює процес старіння, прискорює регенерацію тканин, перешкоджає фотостарінню.

Застосування
Спрей наносять на чисту суху шкіру масажними рухами за 20-30 хвилин до виходу на відкрите сонце. Кожні 2-3 години захисний шар слід оновлювати, також розпорошувати засіб після кожного купання.

Склад
Aqua (Water), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, ESCALOL 557, Benzophenone-3, Olivem тисячу, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Steareth-20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Panthenol, Carbopol, Phenonip, Triethanolamin, Tetrasodium EDTA, Parfums.

Спрей "Безпечна засмага для дітей і дорослих SPF 35" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.