Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ "БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА SPF 25" GREEN PHARM COSMETIC

Рівень SPF: SPF 25
Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей
ОПИС

Спрей "Безпечна засмага SPF 25" Green Pharm Cosmetic

Відпочивати, засмагати і купатися в своє задоволення - що може бути краще. Але активність сонця і небезпеку опіків ніхто не відміняв. Значить, відпочиваємо безпечно! Купіть Спрей "Безпечний загар SPF 25" українського виробника Green Pharm Cosmetic, і насолоджуйтеся бездоганно рівною засмагою без лущення і опіків. Цей рідкий крем в флаконі з розпилювачем, дозволяє швидко і рівномірно нанести засіб на поверхню шкіри. Крем містить активні компоненти, які зберігають цілісність клітин шкіри, бережуть їх від сонячної активності, підтримують гідробаланс і дозволяють перемогти вікові зміни. Формула крему забезпечує повноцінну підтримку дерми під час перебування на відкритому сонці за рахунок вмісту натуральних інгредієнтів - не дає шкірі пересихати, живить вітамінами і мікроелементами, утворює захисний шар, який не пропускає ультрафіолет, перешкоджає руйнуванню клітин шкіри вільними радикалами. Кремом з високим захисним фактором можуть користуватися чоловіки і жінки, вікова категорія 18+.

Призначення
Крем-спрей SPF 25 ефективний при зневодненні шкіри, зниженні пружності, наявності пігментації, під час перебування на сонці, при сонячних опіках, подразненнях після засмаги та купання.

Властивості
Спрей для безпечної засмаги активно зволожує шкіру, захищає від впливу сонячних променів, попереджає опіки, усуває лущення і сухість, знімає роздратування, підтримує необхідний рівень гідратації, усуває почервоніння, підвищує тонус і пружність.

Активні компоненти
Пантенол - це натуральний зволожувач, діє як протизапальний ранозагоювальний засіб, прискорює відновлення епітелію, перешкоджає руйнуванню клітин під впливом сонячних променів.
Оксид цинку оберігає покрив від зовнішніх факторів, при наявності ран і подразнень прискорює загоєння і стимулює оновлення клітин.

Результат
Купівля крему-спрея Безпечна засмага SPF-25 забезпечує вашій шкірі надійний захист і швидке відновлення під час літньої відпустки і перебування на відкритому сонці. Шкіра завжди буде захищеною і зволоженою, не виникне опіків і подразнень. Ви отримаєте рівну красиву засмагу і море задоволення.

Застосування
Спрей наносити тонким шаром на суху шкіру перед прийняттям сонячних ванн, оновлювати кожні 2-3 години, перебуваючи під сонцем. Обов'язково розпорошувати на шкіру кожен раз після купання або просушування шкіри рушником.

Склад
Aqua (Water), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, ESCALOL 557, Olivem 1000, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Steareth-20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Carbopol, Phenonip, Triethanolamin, Tetrasodium EDTA , Parfums.

Спрей "Безпечна засмага SPF 25" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.